Pecchenino, Alta Langhe Spumante Psea 2018

Som med alle andre vine fra Orlando Pecchenino, så er her en helt kompromisløs vin. Det er nemlig mousserende vin, som er alt andet end kedelig og simpel, for her får vinen lov at udvikle sig 36 måneder på flasken efter andengæringen - masser af tid til at give ekstra lag af smag og duft, som vi kender det fra Champagne. Det er primært Chardonnay, med en lille del Pinot Noir, som i sin rene, knastørre form er elegant og struktureret - og helt uden sødme. Server ved 6-8°C i champagneglas. Drik til aperitif eller østers.

339 kr

Andre kiggede også på

Lenotti, Spumante Cuvee Extra Dry

Lenottis Spumante Extra Dry (som i italiensk Spumante-lovgivning betyder mindre tør end Brut) har en dejlig, lysgylden farve. Duften er meget aromatisk og frugtrig med nuancer af vilde blomster, grape og lindeblomst. Smagen er meget ren, delikat og sprød med en god, behagelig frisk eftersmag. Det er en klassisk halvtør mousserende vin til receptioner, aperitif eller haveparty, men den kan også fint serveres til salater eller til forretter eller til desserter.

Pecchenino, Alta Langhe Spumante Psea 2018

Som med alle andre vine fra Orlando Pecchenino, så er her en helt kompromisløs vin. Det er nemlig mousserende vin, som er alt andet end kedelig og simpel, for her får vinen lov at udvikle sig 36 måneder på flasken efter andengæringen - masser af tid til at give ekstra lag af smag og duft, som vi kender det fra Champagne. Det er primært Chardonnay, med en lille del Pinot Noir, som i sin rene, knastørre form er elegant og struktureret - og helt uden sødme.Server ved 6-8°C i champagneglas. Drik til aperitif eller østers.

La Festeggiata, Spumante Pink Label 2020

Festeggiatas spumante Rosato har ligget 12 måneder på gærrester i flasken, som giver noget dybde og karakter til den sarte pink vin. Det er tør og sprød vin, men de Sangiovesedruerne giver en frisk, naturlig frugtsødme. Her er noter af af citron og frugtig lychee samt en anelse ristet toast. Den er vin, som erlige til at drikke og som glider let ned.Server ved 6-8°C i champagneglas. Drik som appetizer eller gem til en varm sommerdag.Spumanten er lavet på 100% Sangiovese, som er høstet lidt tidligere end sædvanligt for at bevare et frisk præg i vinen. Alle druerne er håndplukket i sensommeren 2020 af Familien Strunge og deres venner.

Hotel Starlino Moscato Spumante

er lavet på druerne Moscato samt Brachetto. Vinen er sød, med en fløjelsblød mousse samt en smuk sart pink farve. Nyd den til sommerdesserter med bær og is, eller mix den med de spændende aperitivoer fra Hotel Starlino for en lækker sommerSpritz.