Harrow & Hope Brut Reserve NV

Basis vinen til Harrow & Hope Brut Reserve Non vintage kommer fra 2016 høsten hvor Henry og Kaye desværre mistede 65% af deres høst pga. frost. Alle de resterende druer blev således brugt på at lave deres Non Vintage Brut Reserve. Dette er Harrow & Hopes 5 frigivelse af deres non vintage og ifølge dem selv den bedste til dato. Dette skyldes bla. at de resterende druer/skud som ikke gik til pga. frost, leverede en enorm koncentration og kvalitet. Harrow & Hope Brut Reserve balancere på en knivsæg mellem friskhed og elegance samt dybde og vægt, som bla. kommer fra de ca. 20% fadlagret reserve vin som bruges i blended.

349 kr

Andre kiggede også på

Sounit, Caprice Blanc de Blancs Brut (v/6stk)

Hos Albert Sounit laver man principielt Caprice Vin Mousseux efter nøjagtig samme princip som Crémant, d.v.s. at man benytter sig af den samme Méthode Traditionnelle. Betegnelsen Blanc de Blancs betyder, at man kun benytter hvidvine, som er lavet på hvide druer.Efter endt flaskelagring drejes flaskerne maskinelt i såkaldte gyro-kasser” (remuage), en teknik som i dag er ret almindeligt i f.eks. Champagne. Derved kommer bundfaldet (depotet) til at ligge over kapslen, hvorefter det kan skydes ud i forbindelse med dégorgeringen – d.v.s. opfyldning af den manglende mængde normalt tilsat sukkerlikør (5-7 g. sukker/liter for brut-kvaliteten) samt påsætning af champagneprop. Alt dette foregår manuelt på den traditionelle måde nøjagtigt som i de bedste champagne-huse, og kvaliteten er således også præget af denne omhu, som følger hver flaske fra start til slut.Når en mousserende vin får en så fornem behandling under vinificeringen som denne Caprice, er det ikke så underligt, at forskellen er til at smage.Caprice Blanc de Blancs fra Albert Sounit har et let, gyldent skær og meget flotte og fine bobler. I smagen byder den på en god blødhed og nuancer af fersken og abrikos.Brug den som velkomstdrink til festlige lejligheder eller til et lille glas på terrassen.

Ernest Wein, Crémant Brut Blanc de Blancs

Når der står Cremant på etiketten, så er der bobler for alle pengene - og hos Ernest Wein er der masser af bobler for opsparingen. Her får du nemlig velsmagende, frugtig cremant med fine bobler og et hint af citrus. Det er en fornøjelse for både ganen og bankkontoen. Med cremant fra Ernest Wein er der ingen undskyldning for ikke at give los og få noget festligt i glasset. Server ved 7-8°C i almindelige champagneglas. Drik til alle festlige lejligheder - eller til sushi, friske forårsruller eller østers.

Bischöfliche Weingüter Trier Ayler Riesling Sekt Brut

Ayler Riesling Sekt Brut er boblende og frisk med intense aromaer af hvid fersken og forårsblomster. På tungen udfolder det sig en tør, fyldig karakter med masser af frugt, elegant, fine perlende bobler og en lang finish.Fremstillet med den største omhu i hånden ved hjælp af den traditionelle metode til klassisk flaskefermentering (Méthode Champenoise).

Gustavshof, PT-NT Pétillant Natyrel Brut 2020

er kvalitets mousserende vin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.