Harrow & Hope Blanc de Noirs 2015

Harrow & Hope Blanc de Noirs er som navnet antyder udelukkende lavet på de blå druer; Pinot Noir og Pinot Meunier. 2015 årgangen gav tæt på perfekte forhold til Pinot, med en lang sæson, med tørke og regn på de rigtige tidspunkter. Resultatet er en Blanc de Noirs med perfekt balance mellem finesse og struktur, egenskaber som taler for et langt liv i flasken.

425 kr

Andre kiggede også på

Sounit, Caprice Blanc de Blancs Brut

Hos Albert Sounit laver man principielt Caprice Vin Mousseux efter nøjagtig samme princip som Crémant, d.v.s. at man benytter sig af den samme Méthode Traditionnelle. Betegnelsen Blanc de Blancs betyder, at man kun benytter hvidvine, som er lavet på hvide druer.Efter endt flaskelagring drejes flaskerne maskinelt i såkaldte gyro-kasser” (remuage), en teknik som i dag er ret almindeligt i f.eks. Champagne. Derved kommer bundfaldet (depotet) til at ligge over kapslen, hvorefter det kan skydes ud i forbindelse med dégorgeringen – d.v.s. opfyldning af den manglende mængde normalt tilsat sukkerlikør (5-7 g. sukker/liter for brut-kvaliteten) samt påsætning af champagneprop. Alt dette foregår manuelt på den traditionelle måde nøjagtigt som i de bedste champagne-huse, og kvaliteten er således også præget af denne omhu, som følger hver flaske fra start til slut.Når en mousserende vin får en så fornem behandling under vinificeringen som denne Caprice, er det ikke så underligt, at forskellen er til at smage.Caprice Blanc de Blancs fra Albert Sounit har et let, gyldent skær og meget flotte og fine bobler. I smagen byder den på en god blødhed og nuancer af fersken og abrikos.Brug den som velkomstdrink til festlige lejligheder eller til et lille glas på terrassen.

Collery - Champagne Grand Cru Blanc de noirs

Oddbird, Sparkling Blanc de Blancs,Liberated from alcohol

Oddbird Blanc de blancsHer har vi at gøre med en skøn, boblende vin, der giver en ægte Champagne-oplevelse – samtidig med at den er helt fri for alkohol. Vinen er fremstillet på 100% Chardonnay-druer og er en kompleks, sprød og tør oplevelse med toneangivende noter af Granny Smith-æbler, honning og lime.Meget velegnet som velkomstdrink eller til dessert. Også et godt akkompagnement til lette retter, f.eks. med fisk, skaldyr eller kylling.LagringDruerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder.Som naturen havde tænkt detDet er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

Harrow & Hope Brut Reserve NV

Basis vinen til Harrow & Hope Brut Reserve Non vintage kommer fra 2016 høsten hvor Henry og Kaye desværre mistede 65% af deres høst pga. frost. Alle de resterende druer blev således brugt på at lave deres Non Vintage Brut Reserve. Dette er Harrow & Hopes 5 frigivelse af deres non vintage og ifølge dem selv den bedste til dato. Dette skyldes bla. at de resterende druer/skud som ikke gik til pga. frost, leverede en enorm koncentration og kvalitet.Harrow & Hope Brut Reserve balancere på en knivsæg mellem friskhed og elegance samt dybde og vægt, som bla. kommer fra de ca. 20% fadlagret reserve vin som bruges i blended.