Domaine des Aubuisieres, Vouvray Brut Methode Traditionnelle (v/6stk)

Der er langt imellem de mousserende flasker Vouvray på hylderne i Danmark, og det er en skam, hvis man holder af mousserende Chenin Blanc. Bernard Fouquet er lidt af en ekspert på denne drue, og det beviser han med denne vin, som oser af klassisk Chenin Blanc. Boblerne laves på den traditionelle metode, dvs. med andengæring i flasken og efterfølgende lagring i 12 måneder på gærresterne, inden disse fjernes, og vinen justeres med en dosage på sølle 4,5 gram sukker pr. liter. Stærkt aromatisk med kvæde, akaciehonning, hvide blomster og nektar. Livlig mousse og fin balance i munden med de sødmefulde aromaer af modne sten-og kernefrugter og et let grønt, friskt strejf og en tone af sød anis i afslutningen. Både smagfuld og mild og særligt velegnet, hvis man ikke er så begejstret for alt for megen syre. Server ved 7-8 grader til melon i parmaskinke eller salat med syltet pære, valnødder og blåskimmelost.

169,-113,23 kr

Andre kiggede også på

Sounit, Caprice Blanc de Blancs Brut

Hos Albert Sounit laver man principielt Caprice Vin Mousseux efter nøjagtig samme princip som Crémant, d.v.s. at man benytter sig af den samme Méthode Traditionnelle. Betegnelsen Blanc de Blancs betyder, at man kun benytter hvidvine, som er lavet på hvide druer.Efter endt flaskelagring drejes flaskerne maskinelt i såkaldte gyro-kasser” (remuage), en teknik som i dag er ret almindeligt i f.eks. Champagne. Derved kommer bundfaldet (depotet) til at ligge over kapslen, hvorefter det kan skydes ud i forbindelse med dégorgeringen – d.v.s. opfyldning af den manglende mængde normalt tilsat sukkerlikør (5-7 g. sukker/liter for brut-kvaliteten) samt påsætning af champagneprop. Alt dette foregår manuelt på den traditionelle måde nøjagtigt som i de bedste champagne-huse, og kvaliteten er således også præget af denne omhu, som følger hver flaske fra start til slut.Når en mousserende vin får en så fornem behandling under vinificeringen som denne Caprice, er det ikke så underligt, at forskellen er til at smage.Caprice Blanc de Blancs fra Albert Sounit har et let, gyldent skær og meget flotte og fine bobler. I smagen byder den på en god blødhed og nuancer af fersken og abrikos.Brug den som velkomstdrink til festlige lejligheder eller til et lille glas på terrassen.

Domaine des Aubuisieres, Vouvray Brut Methode Traditionnelle (v/6stk)

Der er langt imellem de mousserende flasker Vouvray på hylderne i Danmark, og det er en skam, hvis man holder af mousserende Chenin Blanc. Bernard Fouquet er lidt af en ekspert på denne drue, og det beviser han med denne vin, som oser af klassisk Chenin Blanc.Boblerne laves på den traditionelle metode, dvs. med andengæring i flasken og efterfølgende lagring i 12 måneder på gærresterne, inden disse fjernes, og vinen justeres med en dosage på sølle 4,5 gram sukker pr. liter.Stærkt aromatisk med kvæde, akaciehonning, hvide blomster og nektar. Livlig mousse og fin balance i munden med de sødmefulde aromaer af modne sten-og kernefrugter og et let grønt, friskt strejf og en tone af sød anis i afslutningen. Både smagfuld og mild og særligt velegnet, hvis man ikke er så begejstret for alt for megen syre.Server ved 7-8 grader til melon i parmaskinke eller salat med syltet pære, valnødder og blåskimmelost.

Copenhagen Sparkling Tea Rød 4% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. Beherskede mængder af hvidvin og sukker tilsættes og endelig balanceres teen med friskpresset citronsaft inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der med subtile dybe smagsnuancer og kulsyre på toppen løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Kocembas røde Copenhagen Sparkling Tea har helt tilsigtet ikke helt fået alle farvepigmenterne med ned flasken og derfor er der retteligt tale om en liflig Sparkling rosé Tea. Den er funderet på en blanding af økologiske grønne, hvide og sorte teer og så forskellige urteteer hvor hibiscusblomsten kommer ind som det hemmelige 5. element både når det handler om aromaerne og det smukke farvespil. Der er fine noter af jordbær og hindbær der forfriskes og parfumeres af schweizermynte. Den kommer med 4% alkohol og bare 30g restsukker og det betyder at bitterheden fra teen får lov til at etablere en behagelig fornemmelse af tørhed samtidigt med at den underliggende sødme ikke fornægter sig.Det er flot ramt og forøger anvendelsesmuligheder i det salte køkken betragteligt især hvis man er så heldig at være udstyret med et åbent og nysgerrigt sind. Nyd den ved 5 grader i et Champagneglas. Den klarer smukt sødmen i grillede jomfruhummer fra Læsø og den er også en dejligt match til et klassisk og bestemt ikke ny nordisk stykke smørrebrød med økologiske æg, friskpillede rejer, dild og hjemmerørt mayonnaise med citron.

Gustavshof, PT-NT Pétillant Natyrel Brut 2020

er kvalitets mousserende vin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.