Cultivos La Cerrada, Morrudo Blanco 2020

Som det ofte er tilfældet med Spanien, kan den høje temperatur have en enorm indflydelse på de enkelte vine. Sådan er det også med disse bobler! En enormt frugtig og karakterfuld vin, som bestemt er påvirket af de høje temperaturer og den tørre og lerede jord. Aragon er ikke et vinområde, der forårsager meget opsigt omkring. Det er dog et vinområde, der roligt og roligt gør fremskridt. Man kan ikke sige Spanien uden også at sige Macabeo. Og det kan man heller ikke i Aragon! Så vinen her er lavet på Macabeo som på mange måder er en fantastisk drue! Især med sine frugtige aromaer. Du fornemmer en tydelig eksotisk og moden frugt i næse og mund. Ananas, mango, stenfrugt. Alt det gode forstår du! Vinen er forholdsvis funky. Den er lavet som en pet'nat og er derfor heller ikke filtreret. Vinen skal generelt ikke luftes efter åbning. Tværtimod skal man nok passe på med at åbne vinen for tidligt. Server gerne vinen direkte fra køleskabet. Mad i kombinationVi har at gøre med en flaske bobler, der ikke kun emmer af syre, friskhed og elegance. Tværtimod har vi faktisk at gøre med en flaske bobler, der har struktur, dybde, karakter og enorm frugt. Så det er bestemt en vin, der kan passe til maden! Til kødfulde snacks/forretter, men bestemt også til lette forretter med fisk, vil disse bobler fungere glimrende! Sørg for at opnå noget fedme i maden, som passer godt til den bitre tone, som vinen også besidder.

149 kr

Andre kiggede også på

Cultivos La Cerrada, Morrudo Blanco 2020

Som det ofte er tilfældet med Spanien, kan den høje temperatur have en enorm indflydelse på de enkelte vine. Sådan er det også med disse bobler! En enormt frugtig og karakterfuld vin, som bestemt er påvirket af de høje temperaturer og den tørre og lerede jord. Aragon er ikke et vinområde, der forårsager meget opsigt omkring. Det er dog et vinområde, der roligt og roligt gør fremskridt.Man kan ikke sige Spanien uden også at sige Macabeo. Og det kan man heller ikke i Aragon! Så vinen her er lavet på Macabeo som på mange måder er en fantastisk drue! Især med sine frugtige aromaer. Du fornemmer en tydelig eksotisk og moden frugt i næse og mund. Ananas, mango, stenfrugt. Alt det gode forstår du! Vinen er forholdsvis funky. Den er lavet som en pet'nat og er derfor heller ikke filtreret.Vinen skal generelt ikke luftes efter åbning. Tværtimod skal man nok passe på med at åbne vinen for tidligt. Server gerne vinen direkte fra køleskabet.Mad i kombinationVi har at gøre med en flaske bobler, der ikke kun emmer af syre, friskhed og elegance. Tværtimod har vi faktisk at gøre med en flaske bobler, der har struktur, dybde, karakter og enorm frugt. Så det er bestemt en vin, der kan passe til maden! Til kødfulde snacks/forretter, men bestemt også til lette forretter med fisk, vil disse bobler fungere glimrende! Sørg for at opnå noget fedme i maden, som passer godt til den bitre tone, som vinen også besidder.

La Festeggiata, Spumante Black

Krystalklar og friske bobler fra Festeggiata, som er lavet Brut Nature - og altså uden tilsætning af sødme. Klar og sprød vin, som er oplagt til østers eller råmarineret kammusling.

La Festeggiata, Spumante Pink Label 2020

Festeggiatas spumante Rosato har ligget 12 måneder på gærrester i flasken, som giver noget dybde og karakter til den sarte pink vin. Det er tør og sprød vin, men de Sangiovesedruerne giver en frisk, naturlig frugtsødme. Her er noter af af citron og frugtig lychee samt en anelse ristet toast. Den er vin, som erlige til at drikke og som glider let ned.Server ved 6-8°C i champagneglas. Drik som appetizer eller gem til en varm sommerdag.Spumanten er lavet på 100% Sangiovese, som er høstet lidt tidligere end sædvanligt for at bevare et frisk præg i vinen. Alle druerne er håndplukket i sensommeren 2020 af Familien Strunge og deres venner.

Julien Braud, La Bulle de L'ouest Blanc

Lyt til hvad hesten siger på etiketten: Débouche plus vite que son ombre! Direkte oversat: Den åbner hurtigere end sin egen skygge? Giver det mening? Nej vel, men det smager rigtig godt.La Bulle de L'ouest betyder Vinen fra vest altså en måde at indikere at denne kommer fra den vestlige side af Frankrig. En vin fremstillet på den gamle klassiske metode ancestrale med andengæringen i flasken. Vinen er bevidst holdt på 9 % alkohol for at være læskende og frisk i stilen. Der kan ikke fremstilles mousserende vin i Muscadet appellationen, så denne er kun Vin Mouseux på etiketten. Vinen er næsten ikke filtreret så der kan forekomme bundfald i flasken, men det smager blot ekstra.