Copenhagen Sparkling Tea Rød 4% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. Beherskede mængder af hvidvin og sukker tilsættes og endelig balanceres teen med friskpresset citronsaft inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der med subtile dybe smagsnuancer og kulsyre på toppen løfter drikken ud af teernes konventionelle univers. Kocembas røde Copenhagen Sparkling Tea har helt tilsigtet ikke helt fået alle farvepigmenterne med ned flasken og derfor er der retteligt tale om en liflig Sparkling rosé Tea. Den er funderet på en blanding af økologiske grønne, hvide og sorte teer og så forskellige urteteer hvor hibiscusblomsten kommer ind som det hemmelige 5. element både når det handler om aromaerne og det smukke farvespil. Der er fine noter af jordbær og hindbær der forfriskes og parfumeres af schweizermynte. Den kommer med 4% alkohol og bare 30g restsukker og det betyder at bitterheden fra teen får lov til at etablere en behagelig fornemmelse af tørhed samtidigt med at den underliggende sødme ikke fornægter sig. Det er flot ramt og forøger anvendelsesmuligheder i det salte køkken betragteligt især hvis man er så heldig at være udstyret med et åbent og nysgerrigt sind. Nyd den ved 5 grader i et Champagneglas. Den klarer smukt sødmen i grillede jomfruhummer fra Læsø og den er også en dejligt match til et klassisk og bestemt ikke ny nordisk stykke smørrebrød med økologiske æg, friskpillede rejer, dild og hjemmerørt mayonnaise med citron.

149,-126,65 kr

Andre kiggede også på

Domaine des Aubuisieres, Vouvray Brut Methode Traditionnelle (v/6stk)

Der er langt imellem de mousserende flasker Vouvray på hylderne i Danmark, og det er en skam, hvis man holder af mousserende Chenin Blanc. Bernard Fouquet er lidt af en ekspert på denne drue, og det beviser han med denne vin, som oser af klassisk Chenin Blanc.Boblerne laves på den traditionelle metode, dvs. med andengæring i flasken og efterfølgende lagring i 12 måneder på gærresterne, inden disse fjernes, og vinen justeres med en dosage på sølle 4,5 gram sukker pr. liter.Stærkt aromatisk med kvæde, akaciehonning, hvide blomster og nektar. Livlig mousse og fin balance i munden med de sødmefulde aromaer af modne sten-og kernefrugter og et let grønt, friskt strejf og en tone af sød anis i afslutningen. Både smagfuld og mild og særligt velegnet, hvis man ikke er så begejstret for alt for megen syre.Server ved 7-8 grader til melon i parmaskinke eller salat med syltet pære, valnødder og blåskimmelost.

Copenhagen Sparkling Tea Rød 4% Øko (v/6stk)

Nu som før handler det om at kombineres mange forskellige typer af eksklusive teer for at ramme en velsmag ingen af dem alene kunne præstere. Lidt lige som når kældermesteren på vingård skaber en cuvée ved at blande frugten fra forskellige druesorter og parceller. Beherskede mængder af hvidvin og sukker tilsættes og endelig balanceres teen med friskpresset citronsaft inden den gennemgår en hemmelig forædlingsproces, der med subtile dybe smagsnuancer og kulsyre på toppen løfter drikken ud af teernes konventionelle univers.Kocembas røde Copenhagen Sparkling Tea har helt tilsigtet ikke helt fået alle farvepigmenterne med ned flasken og derfor er der retteligt tale om en liflig Sparkling rosé Tea. Den er funderet på en blanding af økologiske grønne, hvide og sorte teer og så forskellige urteteer hvor hibiscusblomsten kommer ind som det hemmelige 5. element både når det handler om aromaerne og det smukke farvespil. Der er fine noter af jordbær og hindbær der forfriskes og parfumeres af schweizermynte. Den kommer med 4% alkohol og bare 30g restsukker og det betyder at bitterheden fra teen får lov til at etablere en behagelig fornemmelse af tørhed samtidigt med at den underliggende sødme ikke fornægter sig.Det er flot ramt og forøger anvendelsesmuligheder i det salte køkken betragteligt især hvis man er så heldig at være udstyret med et åbent og nysgerrigt sind. Nyd den ved 5 grader i et Champagneglas. Den klarer smukt sødmen i grillede jomfruhummer fra Læsø og den er også en dejligt match til et klassisk og bestemt ikke ny nordisk stykke smørrebrød med økologiske æg, friskpillede rejer, dild og hjemmerørt mayonnaise med citron.

Oddbird, Sparkling Blanc de Blancs,Liberated from alcohol

Oddbird Blanc de blancsHer har vi at gøre med en skøn, boblende vin, der giver en ægte Champagne-oplevelse – samtidig med at den er helt fri for alkohol. Vinen er fremstillet på 100% Chardonnay-druer og er en kompleks, sprød og tør oplevelse med toneangivende noter af Granny Smith-æbler, honning og lime.Meget velegnet som velkomstdrink eller til dessert. Også et godt akkompagnement til lette retter, f.eks. med fisk, skaldyr eller kylling.LagringDruerne kommer fra Languedoc-Roussillon-regionen i Frankrig. Vinen er lagret i op til 12 måneder.Som naturen havde tænkt detDet er et håndværk at fremstille moderne vine i verdensklasse – uden alkohol. Vinfremstilling er formet af tradition og gjort muligt gennem innovation. En karakteristisk, ren smag med høj kompleksitet sker ikke bare lige. Det omfatter en naturlig vinfremstillingsproces med minimal behandling. Det tager tid, passion og udelt opmærksomhed på enhver lille detalje. Lige fra valget af druer og vinmark til fermentering, alkohol-befrielse og aftapning på flaske.*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

Pelassa, Moscato d'Asti 2019 (v/6stk)

En fint skummende Moscato med en dejlig ren og markant frugtprofil, hvor druens eksplosive aromaspil ikke fornægter sig. Mild og cremet, men også med en god bund af moden citrus, som spiller fint op til og sammen med den markante sødme.