Champagne Rosé

Vinens klare, lyserøde kulør efterfølges af rene, klare aromaer af udtalt jordbær, hindbær, røde æbler, fersken og brioche.

389,-349 kr

Andre kiggede også på

Champagne Philipponnat, Champagne Royale Réserve Rosé Brut (v/6stk)

Champagne Philipponnat, Champagne Royale Réserve Rosé Brut er kvalitets champagne med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Champagne Philipponnat, Champagne Cuvée 1522 Rosé Extra Brut 2007 (v/6stk)

En kobberfarve Champagne med ekstraordinært fine og livlige bobler. Den er pikant krydret i næsen. Nærmest med raffinerede strejf af espelette peber, som smelter fint sammen med noter af kirsch, kirsebær og modne ferskner inden man overraskes over den meget aromatiske smag, hvor fylden balanceres af en storartet friskhed i finishen.

Taittinger, Comtes de Champagne Rosé 2007

Comtes de Champagne Rose er lavet på druer fra 100% Grand Cru byer og produceres kun i de allerbedste årgang.Chardonnay druerne i dette cuvee kommer fra nogle af de mest kendte vinmarker i det prestigiøse Côte de Blancs, og Pinot Noir druerne kommer fra Montagne de Reims.Man benytter kun juice fra den første presning, for at sikre den ønskede struktur og det lange lagrings potentiale, som er så essentielt for denne exceptionelle Champagne.

Champagne J. Lassalle, Champagne Spécial Club Rosé Brut 2014 (v/6stk)

En smuk, mild og meget appellerende Champagne rosé som skænkes med fine små og vedvarende bobler. Den kræver et øjeblik inden den dejlige røde bærfrugt anført af jordbær vinder fodfæste mellem alle bobler, men herefter bliver udtrykket stadig mere blomstrende med både tørrede rosenkronblade, lakrids og peber som bidrager til festen i glasset.