Champagne Millésime Extra Brut 2014

Millesime 2012 Extra Brut fra Doyard-Mahé er en skarp-fokuseret vintage-champagne, som på flotteste vis demonstrerer, hvordan en Blanc-de-Blanc skal skæres.

489,-425 kr

Andre kiggede også på

Mailly, Extra Brut Millesime Champagne Grand Cru 2015 (v/6stk)

Den tørreste Champagne fra Mailly er en vinøs vintage fra håndplukkede druer (75% Pinot Noir, 25% Chardonnay). Derudover har den lagret dels i egetræsfade, dels ståltanke inden traditionelle andengæring i flasken, hvor den har hvilet i ca. 7 år inden degorgering.Extra Brut Millesime 2012 har - ganske som sin forgænger - en flot gylden farve og udmærker sig derfra med en mundvandsdrivende frugtaroma af saftige pærer, modne nektariner og friskpressede citroner, der smukt indkredses af karameliserede mandler og briôche fra de mange års flaskelagring. Den fine mousse vidner i tillæg om stor finesse, og der er dermed ingen tørre steder, når denne Champagne folder sig ud til salte snacks samt til middagsbordets fristelser fra havets bund.Prøv den f.eks. til østers, gratineret hummer og stegt nytårstorsk!

Champagne Henriot, Brut Rosé Millésime, Reims 2008

Årgang 2008 bød på modne druer med masser af frisk syre. Rosé Brut 2008 laves ved at der tilsættes rødvin på Pinot Noir til den færdige blanding. Blendet er lavet med overvægt af Pinot Noir fra Montagnes de Reims tilsat Chardonnay fra Côte des Blancs. Flasken ligger 6 år i kælderen inden den frigives. Frisk og elegant vin med komplekse aromaer af kirsebær og ribs.

Monmarthe Coup de Coeur Extra Brut Champagne Premier Cru

Ekstra tør top Champagne fra Monmarthe. Der er kun brugt vingårdens egne druer til denne fantastiske vin. Blanding af 3 års høst. Malolaktisk fermentering i ståltank.

Champagne Philipponnat, Champagne Cuvée 1522 Extra Brut 2012 (v/6stk)

En udtryksfyld og intens Champagne som under de generøse noter af friskbagt brød og honning gemmer på masser af herlig forfriskende citrus, som går igen i smagen og smuk balancerer noterne af gule blommer, karamelliseret mirabeller og vanilje. En raffinneret meget vedholdende Champagne som smager herligt.