Champagne Demi Sec

Champagnen har et lyst gyldent udseende med grønne reflekser. Den indsmigrende næse er domineret af pære, med en diskret touch af brioche. I munden er den behagelig og frisk med en let cremet mousse, diskret sødme og et herligt mineralskt touch.

335,-299 kr

Andre kiggede også på

Nicolas Feuillatte, Réserve Exclusive, Demi Sec, Champagne, Chouilly

Finnessefyldt, sød Champagne med flot næse af blomster og frugt - fin i balancen mellem friske og kandiserede frugter som fersken og aprikos. Vanille, toast og lagkagebund er sekundære delikate aromaer og smagen er rund og afstemt.

Jacques Copin, Cuvee Tradition demi-sec

Når der er nogen, i din omgangskreds, der siger at de ikke kan lide Champagne - så er det her de skal starte. Her får du alle Champagnes fortræffeligheder kombineret med et sødt touch, som gør at vinen er en fornøjelse at drikke - også helt for sig selv. Med Champagne Demi Sec får du samme kvalitet som den tørre udgave fra Copin, men bare med et lille hint af sødme, som gør den helt oplagt til velkomstdrink og til kransekagen nytårsaften. Lavet udelukkende på blå druer med 90% pinot meunier, som giver masser af underspillet dybde sammen med moden frugt og mandel i duft og smag. Fin mousse og en afdæmpet eftersmag. 32 g/l dossage giver en sødlig vin, som dog stadig har champagnens friskhed. Server ved 6-8°C i almindelige Champagneglas. Drik som det første glas på en festlig aften eller når midnatsklokkerne ringer det nye år ind.

Champagne Charpentier, Art-if-Ice, Demi-Sec, Charly sur Marne

En delikat halvsød champagne der fremstår frisk, fyldig og meget elegant med en forførende duft. Smagen er en eksplosion af eksotisk frugt som ananas, fersken og litchi, der er smukt afbalanceres af en passende mængde syre og dosage; blød og rund, afbalanceret mineralsk og frisk.

Champagne Duntze, Légende Demi-Sec

Demi-Sec er den perfekte søde champagne, som balancerer både syre og sødme til perfektion. Duntze Demi-Sec viser noter af ferskner, honning og bagte æbler med en fin syre som bagkant og sødme som gør den ekstremt indbydende. Champagnehuset Duntze adskiller sig på flere måder fra andre champagnehuse, men én særlig ting er ganske anderledes her: modsat langt de fleste andre huse, mikser man ikke druer fra forskellige jordbundstyper selvom druerne er de samme. Man tager således ikke pinot noir fra én jordbundstype og mikser med pinot noir fra en anden jordbundstype. På denne måde repræsenterer vinene hver især forskellige jordbundstyper.