Casa Sant'Orsola - Moscato D'Asti DOCG

Casa Sant Orsola Moscato D'Asti er en forfriskende sød mousserende vin fra regionen Piemonte i det Nordlige Italien. På vinmarkerne rundt omkring byen Asti henter producenten de soldmodne Moscato druer som vinificeres og bliver forvandlet til den perlende, sødlige og festlige elixir, som er blevet kendt verden over; Moscato fra Asti. Nyd Orsola Moscato D'Asti til is desserter eller kage med frisk frugt, eller servér den afkølet og nyd den for sig selv.

99 kr

Andre kiggede også på

Pelassa, Moscato d'Asti 2019 (v/6stk)

En fint skummende Moscato med en dejlig ren og markant frugtprofil, hvor druens eksplosive aromaspil ikke fornægter sig. Mild og cremet, men også med en god bund af moden citrus, som spiller fint op til og sammen med den markante sødme.

Hotel Starlino Moscato Spumante

er lavet på druerne Moscato samt Brachetto. Vinen er sød, med en fløjelsblød mousse samt en smuk sart pink farve. Nyd den til sommerdesserter med bær og is, eller mix den med de spændende aperitivoer fra Hotel Starlino for en lækker sommerSpritz.

Casa Sant'Orsola - Moscato D'Asti DOCG

Casa Sant Orsola Moscato D'Asti er en forfriskende sød mousserende vin fra regionen Piemonte i det Nordlige Italien. På vinmarkerne rundt omkring byen Asti henter producenten de soldmodne Moscato druer som vinificeres og bliver forvandlet til den perlende, sødlige og festlige elixir, som er blevet kendt verden over; Moscato fra Asti.Nyd Orsola Moscato D'Asti til is desserter eller kage med frisk frugt, eller servér den afkølet og nyd den for sig selv.

Casa Sant'Orsola Brachetto D'Acqui Dolce

En skøn Brachetto, der vil behage selv de mest kræsne ganer. Server den som en dejlig forfriskende dessertvin, eksempelvis til kold rabarbersuppe med vaniljeis. Denne druesort dyrkes hovedsageligt i Piemonte regionen i det Nordvestlige Italien. Man stifte