Albert Sounit, Cremant Grande Cuvee 2017 - Crémant

Albert Sounit, Cremant Grande Cuvee 2017 er kvalitets crémant med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

409 kr

Andre kiggede også på

Albert Sounit, Cremant Grande Cuvee 2017 - Crémant

Albert Sounit, Cremant Grande Cuvee 2017 er kvalitets crémant med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Domaine Rolet, Cremant du Jura Blanc Brut - Crémant

En herlig, frisk mousserende vin fra Jura distriktet. Det vælter op ad glasset med friske grønne noter af æble og i baggrunden citrusfrugt. Smagen er mild, men med fine små bobler, der fylder mundhulen. Frugten dominerer, men kvalitetsniveauet understreges af fine noter fra lagringen af flødekaramel og frisk brød. En balanceret vin, som er god til lette fiskeretter, eller som velkomst.I Jura distriktet arbejder Domaine Rolet med de bedste druer fra Champagne, og fremstiller en Cremant, som smagsmæssigt lægger sig tydeligt op af det mere berømte område. Cremant er en betegnelse, der bruges om mousserende vin fra andre områder i Frankrig end Champagne. Pinot Noir og Chardonnay blandes og gæringen foretages klassisk, først i gæringstanke og efterfølgende i flasken. Denne metode er med til at give den klassiske komplekse stil.

Domaine Barmes-Buecher, Cremant d'Alsace Brut Nature 2020 (v/3stk) - Crémant

Barmès-Buecher laver en enkelt Crèmant d'Alsace; en mousserende vin uden tilsætning af enzymer, gær eller - senere i processen - sukker. Druerne Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris og Chardonnay dyrkes alle efter biodynamiske forskrifter, høstes i hånden og er så vinificeret hver for sig, inden de er blevet blandet og hældt til andengæring på flaske. Her har de så tilbragt et års tid på gærresterne, der er essentielle for kompleksiteten og strukturen i den færdige vin.Resultatet er en flot, tør og sprød Crémant med en fin, klar og lys gylden farve. Duftprofilen er i starten lidt beskeden, men når man får færden af de hvide forårsblomster, appelsiner, limefrugter, æbler og friske mandler, giver det hele mening. Komplimenteret af en rank syre og fine bobler fremstår vinen ekstremt sprød, saftig og vanedannende.Man kommer ikke uden om at servere nogle salte snacks og gerne deciderede retter, hvis Barmès-Buechers Crémant skal opleves fra sin allerbedste side. Der er der til gengæld også rige muligheder i form af friske og stegte skaldyr, østers, kylling og sprøde salater - gerne med et skvæt frisk citron eller lime på toppen. Dertil anbefaler vi servering ved 7-9 grader

Domaine Rolet, Cremant du Jura Rosé - Crémant

En herlig frisk mousserende vin fra Jura distriktet. Det vælter op af glasset med friske grønne noter af æble og i baggrunden citrusfrugt. Smagen er mild, men med fine små bobler der fylder mundhulen. Frugten dominerer, men kvalitetsniveauet understreges af fine noter fra lagringen af flødekaramel og frisk brød. En balanceret vin, som er god til lette fiskeretter, eller som velkomst.I Jura distriktet arbejder Domaine Rolet med de bedste druer fra Champagne og fremstiller en Cremant som smagsmæssigt lægger sig tydeligt op af det mere berømte område. Cremant er en betegnelse der bruges om mousserende vin fra andre områder i Frankrig end Champagne. Pinot Noir og Chardonnay blandes og gæringen foretages klassisk, først i gæringstanke og efterfølgende i flasken. Denne metode er med til at give den klassiske komplekse stil.