14 Ceour de Cuvée - Vilmart et Cie, Champagne

70% Chardonnay & 30 % Pinot Noir. De bedste druer, og det bedste most. Gæret på primært nye små egefade og har ligget på bundfaldet i 10 mdr. efter gæring. Aromaer af confiteret citron, brioche, valnødder og pære.

945,-895 kr

Andre kiggede også på

14 Ceour de Cuvée - Vilmart et Cie, Champagne

70% Chardonnay & 30 % Pinot Noir. De bedste druer, og det bedste most. Gæret på primært nye små egefade og har ligget på bundfaldet i 10 mdr. efter gæring. Aromaer af confiteret citron, brioche, valnødder og pære. Kompleks og muskuløs vin, med stor fylde,

12 Blanc de Blanc- Vilmart et Cie, Champagne

100% Chardonnay fra "Les Blanches Voies" marken Gæret og lagret 10 mdr. på 228l egefade, uden malolactisk gæring. 48 mdr. på bundfald fra 2. gæring. Smuk strågul farve med lys grønne stænk. Massere af delikat citrus duft. Smag af tørrede frugter, hasselnø

NV Grand Reserve - Vilmart et Cie, Champagne

70% Pinot Noir & 30 % Chardonnay blandet af 3 årgange. fra 1. Cru byen Rilly-la-Montagne Duft af frisk fersken, smørede æbler, varme kiks og røgfyldt citrusolie. Medium til fyldig smag, og en ungdommelig skummende mousse, der ender med en frisk syre.

Champagne Vilmart & Cie, Coeur de Cuvee Premier Cru 2013

Vilmart & Cie Coeur de Cuvee - topklasse champagne. Richard Juhlin har udtalt om denne fremragende vin at du skal skynde dig at få fat i denne Champagne der produceres i begrænset mængde!Dens strågule farve er ledsaget af en fin vedvarende mousse, der kroner det hele med en fin og harmonisk videreførelse.På næsen vækker de første aromaer af hasselnød og brioche sanserne. Efter et par øjeblikke, med meget delikatesse, er subtile noter af vanilje og tørret frugt sat sammen med mere subtil citronsmag. Næsen er både elegant og kraftfuld, hvilket indikerer en vin med stor kompleksitet og en smuk harmoni.I munden, vækker noter af crème brûlée og krydderier (hvid peber) smagsløgene. Det er en generøs vin med en enestående friskhed. Efter flere minutters smagsprøve giver kompleksiteten og knapheden på denne vin os en eksplosion af smag i munden, en ægte aromatisk symfoni.Sådan en utrolig personlighed for denne Champagne! Denne livlige vin lader dit sind vandre fra bobler til aromaer, der kan åbne vores hjerte.Serveres gerne til krebs- og porcini-svampe, kammuslingstartare eller en ”foie gras”, som vil give dybde og en smuk aromatisk udvikling.