Weingut Hensel, Grauer Burgunder Aufwind 2019

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

129 kr

Andre kiggede også på

Weingut Hensel, Riesling Aufwind Steinberg 2020

Knastør og intens hvidvin på Riesling druen. Knivskarp i duften, hvor friske mandler og citrus følges ad. Stor duftintensitet, der leder til en ligeså intens smag. Her er fokus på grønne æbler, grapefrugt og med noter af citrus. Stor intensitet med frisk syre og lang levende eftersmag.Enkeltmarks Riesling fra marken Steinberg i Dürkheim. Aufwind er navnet på serien af vine, hvor man introduceres til Hensels univers af enkeltmarksvine. ”Aufwind” betyder op mod vinden, og er inspireret af den nærliggende lufthavn.

Weingut Hensel, Gruner Veltliner Höhenflug 2020

Saftig, fyldig og krydret Grüner Veltliner fra de bedste parceller i Dürkheim. Den klassiske østrigske druesort får her en helt anden form, hvor moden stenfrugt og den typiske hvide peber suppleres af røgede og sødmefulde noter fra fadlagringen. Perfekt sammen med en klassisk wienerschnitzel eller den sæsonbetonede kantareltoast.Charmerende, frugtfyldt og højintens med noter af fersken, grapefrugt, syltede pærer, honningmelon, estragon og lindeblomst, suppleret af vanilje, muskat- og paranød. Rig og storladen, men med en saftig og læskende syre der næsten kalder på endnu en tår. En meget madvillig vin, som omfavner mange forskellige typer af retter. En oplagt ledsager til lyse serveringer med kylling eller gris, eller til retter med svampe, stegt fisk eller sødmefulde skaldyr.

Weingut Hensel, RG Riesling Trocken 2021 1 Liter

Ligetil og yderst charmerende. Det det er kendetegnene ved denne lækre Riesling hvidvin. Hensel får en god duft frem med noter af blomster og frisk tropisk frugt. Smagen er helt præcis, og med en fin frugtsyre til at hænge elementerne op på. Her er igen noter af tropisk frugt og en tæt citruskarakter. En vin, der med sin gode livlighed er perfekt alene, men også kan nydes til lettere fiskeretter og salater.Riesling Trocken fra Hensel er fremstillet af druer fra Thomas Hensels egne marker i Pfalz regionen.Druerne vinificeres i ståltanke, for at bevare mest mulig typisk druekarakter.

Weingut Hensel, Grauer Burgunder Aufwind 2019

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.