Virginia Dare Winery Chardonnay 2015

Cremet og sprængfyldt med tropisk frugt star denne Chardonnay flot fremme i skoene. En udtryksfuld bouquet hvor noterne fra de modne tropiske frugter understreges af den lange fadlagring med lidt krydderi. Smagen er typisk for dette kalkrige område med stor præcision og den flotte balance mellem fylde og smagsintensitet. Denne hvidvin vil være god til en kraftfuld fiskeret, eller moden brie. 12 måneders fadlagring på franske fade giver rygrad til de flot modne Chardaonnay druer som er høstet i Russian River Valley i Californien. Vinmager Sandy Walheim udtrykker det sådan her: ”Jeg ser Russian River Valley som bunden af et træ. Rødderne er oceanet der står i ler jord og med varierende temperatur, som giver det ideelle miljø at vokse i. Hver vinmark bidrager med sit lokale islæt, der producerer en balanceret og kompleks Chardonnay. DE varme dele af dalen giver de tropiske frugt noter, de kølige områder kan smages i citrusnoterne, strukturen og intensiteten.

249 kr

Andre kiggede også på

Virginia Dare Winery Chardonnay 2015

Cremet og sprængfyldt med tropisk frugt star denne Chardonnay flot fremme i skoene. En udtryksfuld bouquet hvor noterne fra de modne tropiske frugter understreges af den lange fadlagring med lidt krydderi. Smagen er typisk for dette kalkrige område med stor præcision og den flotte balance mellem fylde og smagsintensitet. Denne hvidvin vil være god til en kraftfuld fiskeret, eller moden brie.12 måneders fadlagring på franske fade giver rygrad til de flot modne Chardaonnay druer som er høstet i Russian River Valley i Californien. Vinmager Sandy Walheim udtrykker det sådan her: ”Jeg ser Russian River Valley som bunden af et træ. Rødderne er oceanet der står i ler jord og med varierende temperatur, som giver det ideelle miljø at vokse i. Hver vinmark bidrager med sit lokale islæt, der producerer en balanceret og kompleks Chardonnay. DE varme dele af dalen giver de tropiske frugt noter, de kølige områder kan smages i citrusnoterne, strukturen og intensiteten.”

Bear Creek Winery, Lodi Maddie Lane Vineyards Chardonnay 2020

En let gylden vin med fine noter af gule æbler, modne pærer og forskellige tropiske frugter, der får fint selskab af moden citrus og et let strejf af vanilje fra den diskrete fadlagring. Pæn fylde, dejlig tør og ellers mild, omfavnende og underholdende.Her er der tale om frugt fra drypvandede parceller langs Mokelumne-floden mellem Clements Hills og San Joaquin Deltaet i et område, hvor det strømmende vand og briserne ude fra Stillehavet sørger for lidt køligere temperaturer i dagtimerne og markante temperatursvingninger mellem dag og nat.Der høstes både manuelt og maskinelt og drueklaserne soigneres inden alle stilke fjernes forud for gæringen, der hovedsageligt finder sted i rustfrit stål, men en lille del ser også nye franske fade.

Avalon Winery, Chardonnay 2019

Lækker charmerende Chardonnay fra solskinsstaten Californien. Herlige duftaromaer af grønne æbler orange blomst og lidt vanilje i baggrunden. Smagen er fyldig med en god balance mellem moden frugt og en mundrensende frugtsyre.

Lafond Winery Chardonnay Santa Rita Hills 2018

er en yderst elegant og moderne Chardonnay. Der plukkes seks forskellige kloner af druen, fra otte forskellige plots, typisk over en periode på 3-4 uger. Herefter gennemgår vinen malolaktisk gæring på franske og ungarske fade, hvoraf 19% er nye. Dette gør man for at bevare en frisk og frugtig karakter af eksotisk frugt, hvor gæringen på fad opbygger en elegant fedme og intensitet.Med en alkoholprocent på 14,4% er dette ikke en vin der skjuler sit potentiale. Dog er den 100% balanceret og afrundet og har en frisk og elegant fylde i munden. Lafond Chardonnay er perfekt til dig der elsker en god fyldig, men tør Chardonnay der passer til alle måltider samt smager udsøgt for sig selv.