Terre des Anges Chardonnay/Viognier 2021

Vinen åbner med friske aromaer af citrusfrugt, hvid melon, hvide blomster og et snert af honning. I smagen er der god frugtintensitet og en cremet struktur med en afbalanceret frisk syre.

69,-62 kr

Andre kiggede også på

Terre des Anges Cabernet/Syrah 2018

Vinen har en klar farve og en fin frugtet duft. I munden føles den ret let og elegant og smagen er domineret af strukturen fra Cabernet Sauvignon og den fine frugt fra Syrah.

Terre des Anges Chardonnay/Viognier 2021

Vinen åbner med friske aromaer af citrusfrugt, hvid melon, hvide blomster og et snert af honning. I smagen er der god frugtintensitet og en cremet struktur med en afbalanceret frisk syre.

Chateau Paradis, Rose Terre des Anges Aix-en-Provence 2022

70% Syrah, 20% Mourvèdre og 10% Vermentino .Château Paradis' både mest elegante, komplekse og dybdegående rosé er resultatet af en enormt selektiv sortering af druer fra deres tre bedste parceller på vinmarken, Terre des Anges (englenes land). Over sommeren holder jordens sammensætningen af ler og kalksten godt på vandet fra de beskedne regnmængder, og så skråner marken ikke mod syd men mod nord. Dermed får druerne mindre direkte soleksponering, hvilket sikrer en længere modningsperiode, hvor de kan nå at udvikle finere aromaer og bedre bevare friskheden.Alt er håndhøstet, og kun free-run-mosten fra Syrah og den grønne Vermentino hældes videre til gæring i rustfri ståltanke. Mourvèdre får derimod lov at gære i gamle egetræsfade, hvor vinen efter to måneders lagring på de bundfældne gærrester opnår en mere iøjnefaldende struktur og større kompleksitet, der bringer originalitet og personlighed til det færdige blend.Duft og smag i Terre des Anges emmer således af friskplukkede skovjordbær, saftige ferskner, citronskal, skovbund og saltmandler. På tungen harmonerer den friske og vibrerende frugtsyre smukt med den rige frugt. Intet stikker uhensigtsmæssigt ud og bliver for ekstremt, til gengæld fylder eftersmagen hele munden ud, hvor den bliver ved med at charmere og friste i evigheder.En solskinsdag på terrassen bliver ikke bedre, end hvis man tilføjer et glas af denne skønne vin. Samtidig er der dog tale om en fremragende ledsager til sommerens frokostbord med grønt, skaldyr, fisk og lyst kød, f.eks. krebsehalesalat, cæsarsalat, fiskefilet og grønne asparges.Vi anbefaler servering ved 8-10 grader. 93 point Robert Parker - højeste rating af alle Provence roséer fra 2019!92 Point Wine Enthusiast