Scriani, Pinot Grigio 2021

Scrianis Pinot Grigio lagrer 4 måneder i rustfrie ståltanke inden frigivelse. Vinen har en strågul farve. I duften har den intense og frugtige parfumer med fine mineralske og blomsteragtige noter. Smagen er blød og elegant, afrundet, aromatisk og frisk.

149 kr

Andre kiggede også på

Scriani, Pinot Grigio 2021

Scrianis Pinot Grigio lagrer 4 måneder i rustfrie ståltanke inden frigivelse. Vinen har en strågul farve. I duften har den intense og frugtige parfumer med fine mineralske og blomsteragtige noter. Smagen er blød og elegant, afrundet, aromatisk og frisk.Fremragende som aperitif eller til diverse fiske-anretninger

Bennati Pinot Grigio Veneto IGT 2021

Fremstillet af 100% Pinot Grigio fra Verona. Dens karakter er fyldig og cremet, og i glasset er Bennatis Pinot Grigio let gylden i farven med strejf af kobber. Duften er indbydende med nuancer af modne æble, lime og eksotisk frugt. Smagen er frisk og frugtagtig med et snert af lime, fersken og slutter af med litchi-frugt-nuancer.Det er en behagelig vin som ikkeovertager din mund, men efterlader plads til lette retter med kylling og fisk - eller bare til endnu et glas.Nyd den ved 8°C af almindelige hvidvinsglas og server den til festens forret - eller for dem som helst holder sig til hvidvin en hel aften.

Vie di Romans, Pinot Grigio Dessimis 2021

Pinot Grigio Dessimis kommer fra planter, der i 2014var ca. 21 år gamle og fremstilles med kort skindkontakt, der blandt andet er med til at give vinen det manbetegner som ramato-karakter, (ramato = kobber), dvsen rosé-lignende farve med et dybt kobberlignendeskær. Derudover opleves også sarte nuancer af rødebær. Det giver en ekspressiv, tør hvidvin, med dybeintense aromaer, ind i mellem til den elegante side,andre år til den mere frodige side, men altid med enfriskhed, der blandt andet sikres ved, at vinen ikkegennemgår den malolaktiske gæring. Vi synes den erpå sit højdepunkt 2-6 år fra høsten, men GianfrancoGallo siger den topper som 9-årig og lever op til 18 år.

Castel del Lago, Pinot Grigio delle Venezie 2022 (v/6stk)

Castel del Lago, Pinot Grigio delle Venezie 2022 er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.