Riesling Spätlese 2015

250 kr

Andre kiggede også på

Weingut von Hövel, Oberemmeler Hütte, Spätlese Riesling 2018

Flot harmoni og intensitet. Hvid fresken, passionsfrugt grape og skifermineraler i duften. Smagen er letbenet og charmerende med associationer til pære, anis, honning og passionsfrugt, på trods af at druerne er høstet med 95 øchsle i sødme, som nærmest er auslese-niveau. Glasklar syre tæmmer frugten fint og støtter den dansende stil.

Weingut von Hövel, Scharzhofberg, Spätlese Riesling 2017

Kombinationen af frugtintensitet og løftet elegance er imponerende. I duften kan man finde pære, æble, fersken, solbær, hyld og krydderurter, som i smagen følges af blomstertone, stikkelsbær og mineraler. En følelig syre, der vil blødgøres med alderen, bærer en lang eftersmag.

Bischöfliche Weingüter Trier, Kaseler Nies'chen Riesling Spätlese Feinherb 2020

Denne Ruwer Riesling viser i duften tydelige aromaer af moden gul frugt. Meget saftig og tæt i smagen. En vin med mange lag af kompleksitet og et stort potentiale.Kaseler Nies'chen vinmarken ved Ruwer-floden er i alt beskedenhed den bedste mark i Ruwer dalen. Vinene fra marken er præget af elegance, finesse og mineralitet.Vinen produceres gennem en selektiv høst, skånsom drueforarbejdning og gæring i store 1000 liters fade, der danner grundlaget for denne og alle producentens øvrige enkeltmarks vine. Vinen lagre med bærmen/lees i nogle få måneder inden aftapning. Denne proces giver vinen endnu et lag af kompleksitet samt en mere bred, cremet mundfølelse.På trods af sit prædikat som en Spätlese Feinherb indeholder vinen kun 13,8 gr. restsukker pr. liter. Der er derfor fortsat tale om en vin som trækker mere henimod det tørre end til det søde.94 Point Robert Parker (Årgang 2020)