Riesling J.R. Feinherb 2021

Denne Leiwener Feinherb er en særdeles farlig og stærkt vanedannende Riesling, som ikke alene rammer en uhyggelig bred smagspalette, men også har en imponerende høj genkøbsrate.

99,95 kr

Andre kiggede også på

Weingut Paulinshof, Riesling Feinherb Figaro 2021 (v/6stk)

En dejlig ukompliceret, men også præcis vin, som kommer med en friskhed som næsten får den lille restsødme til at fordufte. Der er dejlige sommeræbler, hvide ferskner og blomstrende iris til næsen, og i munden er vinen let, sprød og endnu mere legesyg end 2018'eren.

Bischöfliche Weingüter Trier Dhroner Hofberger Alte Reben Riesling Feinherb 2020

Bishöfliches Dhroner Hofberger fortæller om Dhroner-klimaet og dets sydlige eksponering af høj kvalitet.På næsen er den meget kompleks og intens af skifer, mandariner og har en behagelig, fint krydret aroma. Ser ekstremt elegant og mineralsk ud. En delikat syrlig Mosel Riesling i klassisk forstand, som formidler friskhed og livlighed frem for sødme på grund af den minimale frugtsødme. Vi anbefaler at åbne flasken og lade den trække vejret en time før forbrug.

Bischöfliche Weingüter Trier, Kaseler Nies'chen Riesling Spätlese Feinherb 2020

Denne Ruwer Riesling viser i duften tydelige aromaer af moden gul frugt. Meget saftig og tæt i smagen. En vin med mange lag af kompleksitet og et stort potentiale.Kaseler Nies'chen vinmarken ved Ruwer-floden er i alt beskedenhed den bedste mark i Ruwer dalen. Vinene fra marken er præget af elegance, finesse og mineralitet.Vinen produceres gennem en selektiv høst, skånsom drueforarbejdning og gæring i store 1000 liters fade, der danner grundlaget for denne og alle producentens øvrige enkeltmarks vine. Vinen lagre med bærmen/lees i nogle få måneder inden aftapning. Denne proces giver vinen endnu et lag af kompleksitet samt en mere bred, cremet mundfølelse.På trods af sit prædikat som en Spätlese Feinherb indeholder vinen kun 13,8 gr. restsukker pr. liter. Der er derfor fortsat tale om en vin som trækker mere henimod det tørre end til det søde.94 Point Robert Parker (Årgang 2020)

Bischöfliche Weingüter Trier Scharzhofberg Kabinett Feinherb Riesling 2020

Druerne til denne kabinett kommer fra en af de bedste parceller i Saar, Scharzhofberg! Der er tale om en village vin, hvorfor kvaliteten er helt i top og vinen kan lagre i mange år. Der er tale om en kabinett i helt klassisk forstand med en veldrejet restsødme, som pakker den mosel typiske syre flot ind med mineralske undertoner og spændende citrus indslag.