Quinta Ermizio, Vinha da Bouca Alvarinho 2021

Alvarinho er måske den mest spændende drue i Vinho Verde, og her får du en ren udgave af druen, som viser sig fra sin mest harmoniske side. Sprød vin, som er pakket med moden æble og citrusskal. Vinen har en fløjlsblød tekstur og mere fylde en de almindelige Vinho Verde-vine. Efter vinificering lagrer vinen på stål med de fine gærrester som giver en delikat fylde, der komplimenterer vinen præcise syre. Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til Fish & Chips eller sushi.

149 kr

Andre kiggede også på

Quinta Ermizio, Vinha da Bouca Alvarinho 2021

Alvarinho er måske den mest spændende drue i Vinho Verde, og her får du en ren udgave af druen, som viser sig fra sin mest harmoniske side. Sprød vin, som er pakket med moden æble og citrusskal. Vinen har en fløjlsblød tekstur og mere fylde en de almindelige Vinho Verde-vine. Efter vinificering lagrer vinen på stål med de fine gærrester som giver en delikat fylde, der komplimenterer vinen præcise syre.Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til Fish & Chips eller sushi.

Quinta Ermizio, Campo do Porral Vinho Verde 2022

Sommeren kan bare komme an med Vinho Verde i glasset - den portugisiske hvidvinsklassiker er nemlig let og og frisk og pakket med elegante noter af frisk frugt, hvor en smule bobler gør den til et læskende bekendtskab. Her er masser af æble og citrus sammen med et hint af hvide blomster. Den lokale drue Loureiro dominerer, som giver vinen et let urtet præg. Det er frisk og elegant vin, som er som skabt til at slukke tørsten på en varm sommerdag. Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til hvid fisk med friskt tilbehør.

Quinta d'Amares, Alvarinho 2020

Funklende grøn og frisk i glasset hvor der smyger sig noter af nyslået græs, grønne æbler og friske bøgeblade op af glasset. I munden er vinen slank med høj frugtintensitet og en herlig forfriskende frugtsyre til at skabe liv og glæde. Nyd denne til friske salater, ristede mandler eller skaldyr.Helt frisk grøn vin fra Vinho Verde regionen i det nordvestlige hjørne af Portugal. Hele regionen er kendt som Minho, der hentyder til området nord for Douro, men syd for Minho der går langs den spanske grænse i nord. Hos Quinta d’Amares har man vinmarker i begge områder. Denne er tappet med Minho som appellation. Der er benyttet den bedste drue i område; Alvarinho. Denne drue er lille med tyk skind og giver vine med stor aromatisk karakter. Vinen gæres og lagres i neutrale fade for at bevare mest mulig druekarakter. Alkohol; 13,5%, syre 5,5 gr./liter, sukker 5,5 gr/ltr, ph 3,3