Olivier Leflaive, Meursault Clos de la Velle 2018

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

899 kr

Andre kiggede også på

La Bergerie de Fenouillet, Languedoc La Pique 2020

De sydfranske hvidvine kombinerer fyldig, moden stenfrugt og knitrende elegant friskhed - og La Pique er ingen undtagelse. Vinen er ret fyldig og domineret af fersken og abrikos og hvide blomster hvor en behagelig friskhed pirrer og får mundvandet til at løbe. Vinen er cremet og lækker og bliver hængende længe i munden - og vil gøre ethvert frokostbord ære.Server i almindelige hvidvinsglas ved 10-12°C. Drik til salat med gedeost.

Olivier Leflaive, Chablis Les Deux Rives 2018

En dejlig frisk Chablis fra Olivier Leflaive med noter af grønne æbler og citronskal, der danser rundt på paletten. Vinen har en flot syre, der giver masser af friskhed. Smagsnoterne går i retning af æbler, kalk og hvide blomster. Nyd denne til østers eller fisk.Fremstillet på chardonnay druer, der er høstet fra 12 parceller, som ligger på hver sin side af floden Serein der løber gennem Chablisdistriktet. Jordbunden er kalholdig og vinmarkerne passes efter bæredygtige principper. Efter høsten presses druerne straks ved ankomsten til vineriet. Vinen lagrer i 7 måneder inden aftapning, heraf kun en mindre del på træfade.

Domaine Gueguen, Bourgogne Aligoté La Vigne de Marie Louise 2021

Gueguen's Aligoté La Vigne de Marie Louise er en tør, let, frisk og elegant vin med karakter og en god syre. Vinen kommer fra et masseudvalg af vinstokke, for at skabe en biodiversitet af vinarven, der består i at udvælge de planter der giver den bedste frugt og er mest interessante og genplante disse planter. På den måde bevarer autenciteten og kvaliteten af druesorten. Er drikkemoden op til 5 år efter høståret, men er best at nyde i sin ungdomServeres ved 10-12 grader, og vil være fremragende til lette fiske-anretninger og skaldyr!

Benvenuto de la Sernai, Mil Piedras Viognier 2019

Helt oppe for føddere af de mægtige andesbjerge ligger Uco Valley - et af de bedste vinområder i Argentina. Her i 1100 meter over havet ligger Vista Flores, hvor druerne til Mil Piedras vine bliver dyrket. Her er klimaet på grænsen til det ørkenagtige, men bjergene og smeltevandsfloderne giver et moderat klima med kolde nætter - som giver en lang sæson og modne druer. Mil Piedras Viognier er hvidvin i den kølige og afmålte stil. Der er masser af dybde, moden frugt og en frisk tone. Forvent masser af elegant frugt som ananas og appelsinskal sammen med en frisk smag af modne drue. Server ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til kylling i mild karry med mangochutney.