Olivier Leflaive, Bourgogne Blanc 2020

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

269 kr

Andre kiggede også på

Olivier Leflaive, Chablis Les Deux Rives 2018

En dejlig frisk Chablis fra Olivier Leflaive med noter af grønne æbler og citronskal, der danser rundt på paletten. Vinen har en flot syre, der giver masser af friskhed. Smagsnoterne går i retning af æbler, kalk og hvide blomster. Nyd denne til østers eller fisk.Fremstillet på chardonnay druer, der er høstet fra 12 parceller, som ligger på hver sin side af floden Serein der løber gennem Chablisdistriktet. Jordbunden er kalholdig og vinmarkerne passes efter bæredygtige principper. Efter høsten presses druerne straks ved ankomsten til vineriet. Vinen lagrer i 7 måneder inden aftapning, heraf kun en mindre del på træfade.

Olivier Leflaive, Meursault Clos de la Velle 2018

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Smagekasse - Bourgogne Blanc

Elsker du Hvid Bourgogne? Så det her smagekassen til dig! Vi har samlet vores bud på en såkaldt Bourgogne Blanc smagekasse, med 6 forskellige Bourgogne Blancs / Bourgogne Chardonnay som er vinproducenterne egne 'entry-level' vine eller husvine hvis man kan kalde det det! Det er altså din mulighed for at prøve lækker hvidvin fra Bourgogne uden at få tømt pengepungen! Prøv Bourgogne Blanc Smagekassen og find din egen favoritOBS: Billede er vejledende

Louis Jadot, Clos de Loyse Bourgogne Blanc 2021

Vinen kommer udelukkende fra Château des Jacques i det sydlige Bourgogne. Som hvid Bourgogne-vin udviser den et perfekt men næsten usædvanligt klart udtryk af Chardonnay, når druestokken står i den meget granitholdige jordbund, der kendetegner det sydlige Bourgogne. Vinen er delvist fadlagret på franske egetræsfade, som det i øvrigt gør sig gældende for de fleste store Bourgogne-vine fra Côte d’Or, og lagringen har varet ca. 8 måneder. Château des Jacques Bourgogne Chardonnay er frugtig med sødlige vanille-noter. Den er velstruktureret, afrundet og meget fint balanceret i alle sine nuancer.