Nora da Neve, Albarino, Rias Baixas 2019

En intens hvidvin med fin aroma af melon, pære og lyse blomster som kamilla og kabrifolie; med fin eg bagved. Fyldig, lang og præcis med mineralsk renhed. Dette er husets topvin, der laves på druer fra den bedste parcel. Vinen har en fornem balance mellem frugtintensitet, følt fadpræg og bevarelse af albarino-druens elegante grundkarakter og syrespil.

300 kr

Andre kiggede også på

Nora da Neve, Albarino, Rias Baixas 2019

En intens hvidvin med fin aroma af melon, pære og lyse blomster som kamilla og kabrifolie; med fin eg bagved. Fyldig, lang og præcis med mineralsk renhed. Dette er husets topvin, der laves på druer fra den bedste parcel. Vinen har en fornem balance mellem frugtintensitet, følt fadpræg og bevarelse af albarino-druens elegante grundkarakter og syrespil.

Santiago Ruiz, Rias Baixas 2021

Etiketten til denne vin har en ganske særlig historie: Santiago Ruiz' datter skulle giftes og besluttede sig for at fejre det derhjemme. For at gæsterne kunne finde vej, lavede hun et lille kort til dem. Santiago Ruiz syntes så godt om dette kort, at han besluttede sig for at bruge det som etikette til denne vin.Vinen er hovedsageligt produceret af Albariño druer (69%) og derudover Loureiro, Treixadura, Godello og Caiño Blanco druer, der er dyrket på gårdens 38 hektar vinmarker beliggende i den lille by Tomino nær Mino flodens udmunding i Rias Baixas området i Spanien. Vinmarkerne er sydvendte og er velsignet af et specielt micro-klima under Atlanterhavets indflydelse med milde temperaturer og rigelige mængder nedbør til følge.Det er en flot hvidvin med klar lys gul farve med et grønligt skær, yderst delikat og kompleks duft af blomster og tropiske frugter, meget frisk, fyldig og velafbalanceret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Nora Albarino, Vina Nora, Rias Baixas 2021

Sprælsk og livlig vin, præget af sit ret kølige klima. Aromatisk med citrus, lime,kamilleblomst og mineraler fra granitundergrunden samt en frisk syre. Lavet til alt godt frahavet fisk, østers, rejer, muslinger og gerne bløde oste.Efter håndhøst af druer fra gammel aflejringsjord over eroderet granit udblødes mostenkoldt i seks timer før en lang gæring ved kun 16 grader. Vinen lagrer fire mdr. medfaststofferne fra gæringen og jævnlig omrøring. 10% lagres i egefad.