Lukas Kesselring, Riesling Kirchenstück 2020 ØKO

Skøn og moderne Riesling Feinherb fra Pfalz. i Tyskland, som er certificeret økologisk, biodynamisk og vegansk. Vinen kommer fra en af Pfalz-regionens absolutte topmarker, Kirchenstück, ved byen Forst. Her er tale om en mark på kun 3,67 hektar, og prisen på Lukas Kesselrings Riesling Kirchenstück er næsten en foræring, sammenlignet med andre producenter. Meget delikat aromastruktur med komplekse noter af hvid fersken og lidt limeskal, eksotisk ananas og lidt mynte. Frisk og meget intens i munden, med velintegreret syre og en fin mineralstruktur, som udtrykker sig i en enorm renhed. Lukas Kesselring Riesling Kirchenstück leverer en kompleks smagsoplevelse, med masser nuancer af fersken, samt fine eksotiske noter af ingefær og ananas. I eftersmagen fornemmes den intense frugt og et strejf af saltet mineralitet på tungen. En outstanding vin til f. eks. stegte kammuslinger med kokosskum og citronris.

229,-179 kr

Andre kiggede også på

Lukas Kesselring, Spätburgunder 2019 ØKO

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Lukas Kesselring, Riesling Kirchenstück 2020 ØKO

Skøn og moderne Riesling Feinherb fra Pfalz. i Tyskland, som er certificeret økologisk, biodynamisk og vegansk. Vinen kommer fra en af Pfalz-regionens absolutte topmarker, Kirchenstück, ved byen Forst. Her er tale om en mark på kun 3,67 hektar, og prisen på Lukas Kesselrings Riesling Kirchenstück er næsten en foræring, sammenlignet med andre producenter.Meget delikat aromastruktur med komplekse noter af hvid fersken og lidt limeskal, eksotisk ananas og lidt mynte. Frisk og meget intens i munden, med velintegreret syre og en fin mineralstruktur, som udtrykker sig i en enorm renhed. Lukas Kesselring Riesling Kirchenstück leverer en kompleks smagsoplevelse, med masser nuancer af fersken, samt fine eksotiske noter af ingefær og ananas. I eftersmagen fornemmes den intense frugt og et strejf af saltet mineralitet på tungen.En outstanding vin til f.eks. stegte kammuslinger med kokosskum og citronris.

Lukas Kesselring, Sauvignon Blanc Fumé 2021 ØKO

Skøn Sauvignon Blanc fra Pfalz, som er certificeret økologisk, biodynamisk og vegansk.I duften fornemmes delikate aromaer af let røg, som når man slår flintesten mod hinanden, der udvikler sig til frugtige noter af tørret abrikos, stikkelsbær og lidt røget pimientos-peber. Dette ledsages af nuancer af eksotisk guava og fine strejf af vaniljetoner.Vinen fornemmes intens og cremet i munden, men samtidig frisk og livlig, takket være den delikate syre, som nærmest giver en fornemmelse af let mousse. En meget koncentreret og intens vin, med balanceret frugt – kandiseret ananas og lidt mango, med et fint strejf, der giver påmindelser om karamel og næsten frugtagtig vanilje i smagen.Vinen har et stort potentiale, fra den oprindelige “røgethed” og udvikler et væld af eksotiske frugter i smagen.Nyd Lukas Kesselring Sauvignon Blanc Fumé til f.eks. stegt hvid fisk, hummer i citronsmør, eller til karamelliserede kammuslinger med vaniljeskum på ærter og myntepuré.