La P'tite Vauvise, Touraine Sauvignon 2021

Sauvignon Blanc er selvsagt druen her i denne prisbasker af en forførende og sprød hvidvin, som ville koste langt mere, hvis den kom fra et af de mere berømte naboområder i Loire.

129,-115 kr

Andre kiggede også på

La P'tite Vauvise, Touraine Sauvignon 2021

Sauvignon Blanc er selvsagt druen her i denne prisbasker af en forførende og sprød hvidvin, som ville koste langt mere, hvis den kom fra et af de mere berømte naboområder i Loire. Strågul i farven med en sprød og elegant citrusdominerende næse med supp

La Javeline Touraine Sauvignon Blanc 2022

Loire dalen er kendt for sine mineralske, knitrende friske og aromatiske hvidvine på Sauvignon Blanc druen. Sancerre og Pouilly Fume er de mest eftertragtede, men tag ikke fejl, der produceres fantastisk Sauvignon Blanc i andre mindre kendte egne af Loire dalen. Et af de steder er i Touraine. På de flintede skråninger i Touraine fremelskes der således nogle af de absolut bedste Sauvignon Blanc vine i Europa, og tages priserne med i betragtning er de uden sidestykke.

La Dilecta Touraine Sauvignon Blanc 2019

Loire dalen er kendt for sine mineralske, knitrende friske og aromatiske hvidvine på Sauvignon Blanc druen. Sancerre og Pouilly Fume er de mest eftertragtede, men tag ikke fejl, der produceres fantastisk Sauvignon Blanc i andre mindre kendte egne af Loire dalen. Et af de steder er i Touraine. På de flintede skråninger i Touraine fremelskes der således nogle af de absolut bedste Sauvignon Blanc vine i Europa, og tages priserne med i betragtning er de uden sidestykke. La Dilecta er navnet på vinen som laves udelukkende på druer fra to små marker beplantet med gamle stokke. De gamle stokke levere et lavt men enormt koncentreret udbytte. De koncentrerede druer vinificeres efter høst på ståltanke med en kort maceration for at få et ekstra lag af smagsnuancer i vinene, som herefter hviler på sit bundfald i 10 måneder. Kombinationen af denne proces og det koncentrerede druemateriale giver en mere fyldig, kompleks og dyb vin end den gennemsnitlige Touraine Sauvignon Blanc. En sand topvin med et ekstra gear.