Jean-Marc Brocard, Chablis 2020 (v/6stk)

Vinen er en helt ren, dejlig sprød og frisk Chablis med fine noter af grønne æbler, pære og melon, der akkompagneres af lette bittersyrlige strejf af moden grape. Slank og liflig i munden med en fin frugtkoncentration, som til sidst suppleres af de strejf af salt mineralitet, der gør Chablis til noget ganske særligt. Brocards Chablis er et sikkert valg i alle årgange, og denne 2019’er som det forstås ingen undtagelse.

210,-178,5 kr

Andre kiggede også på

Louis Latour, Chablis Chanfleure 2020 (v/6stk)

Med de berømte kalkrige jordbundsforhold fra det fossilbaserede Kimmeridge-ler er Chardonnay-vinene fra Chablis i udgangspunktet en lettere, friskere men også mere livlig og sprød oplevelse end en vin af tilsvarende kvalitet fra resten af Bourgogne. Denne forestilling udlever Louis Latours Chablis til perfektion med druer fra 30 år gamle stokke, der i kælderen er gæret og lagret i ståltanke indtil frigivelsen ca. 10 måneder senere.Det giver en charmerende og klar citrusgul vin med et grønligt skær og duft af hvide blomster, havtorn, gule æbler og friske mandler. På tungen er den frisk med tilføjelsen af et grønligt myntet præg, en rank syre og mineralsk, livlig eftersmag.Dette er helt oplagt vin til rejer, mindre skaldyr og en fiskeplatte på havnen! Hertil anbefaler vi servering ved 7-9 grader inden for vinens 5 første leveår.91 point - James Suckling: This is a bright, minerally white with lemons and sliced apples. Pears, too. Medium-bodied, creamy and refined. Lovely stone undertone. Real Chablis undertone of limestone. Drink now.

Jean-Marc Brocard, Chablis 2020 (v/6stk)

Vinen er en helt ren, dejlig sprød og frisk Chablis med fine noter af grønne æbler, pære og melon, der akkompagneres af lette bittersyrlige strejf af moden grape. Slank og liflig i munden med en fin frugtkoncentration, som til sidst suppleres af de strejf af salt mineralitet, der gør Chablis til noget ganske særligt.Brocards Chablis er et sikkert valg i alle årgange, og denne 2019’er som det forstås ingen undtagelse.

Famille Brocard Chablis 2021 (v/6stk)

Siden 1973 har Brocard familien dyrket vin i hjertet af Chablis. Med passion og høje standarder samt respekt for naturen har Brocard familien etableret sig i eliten i Chablis. Brocard familien dyrker efter økologiske og biodynamiske principper for at give så meget tilbage til naturen som muligt med tanke på de næste generationer af vinbønder i området.Famille Brocard Chablis er familiens signatur vin. Fremstillet på Chardonnay fra vinmarker med en sydvest vendt eksponering og 30 år gamle stokke, dette kombineret med den velkendte kalkholdige kimmeridge jord gør at Brocard har de bedste forudsætninger for at lave mineralske, komplekse og knitrende friske hvidvine.Famille Brocard Chablis er let gylden i glasset med aromaer af pink grape, citronskal og clementiner. Smagen er vibrerende med en høj, mundvandsdrivende syre, næsten stenet mineralsk, samt hvide blomster og citronskal.

Domaine Jean Collet, Chablis 2019

Druerne til Jean Collets Chablis stammer altid fra husets egne marker, der alle ligger på de klassiske Kimmeridge jorde. Der høstes pr. håndkraft og druerne sorteres omhyggeligt. Resultatet er en klassisk Chablis, med en frisk, fyldig og lækker aroma og stil. Nyd den ung til f.eks. lys fisk, østers eller en skinke kogt i hvidvin.