J. de Villebois, Alkoholfri Sauvignon Blanc

100% alkohol fri vin fra Loire dalen. Aromaen er generøs og domineret af kandiseret citrus og vinen fremstår med en smuk gylden farve. Smagen er frisk og tro mod karakteren fra Sauvignon Blanc druen med eksotiske frugttoner. En blød intens og meget forførende vin, som afslutter frisk og med fin syre. Historien om producenten Villebois starter i 2004, da Joost de Willebois ser et lille vineri til salg i Touraine regionen i den smukke Loiredag. Ejeren manglede en arvtager til familievirksomheden så Joost købte sig ind her. Med en optimering af vinmarker og vineri er Villebois i dag anerkendt som en førende leverandør af Sauvignon Blanc vine fra Loiredalen. Mest fokus er der på Sancerre og Pouilly Fumé, men også glimrende regionale vine fremstilles. I samarbejde med sine dygtige medarbejdere styres der i retning af vine med typisk druekarakter, fremstillet uden for meget indflydelse fra menneskehånd. Villebois familien har dyrket vin siden år 900 flere forskellige steder i Frankrig og er glade for nu at have slået sig ned her i Loire.

99 kr

Andre kiggede også på

Weingut Gross, Sauvignon Blanc Südsteiermark 2020 (v/6stk)

En meget attraktiv, meget aromatisk, pænt koncentreret Sauvignon Blanc med stikkelsbær ananaskirsebær og andre stenfrugter til næsen. Tør og saftig og med en salt mineralitet, som føjer ekstra dybde til oplevelsen.

Coppola, Diamond Sauvignon Blanc 2020

Med en herlig duft af citrus og figner byder denne Sauvignon Blanc på flot frugtintensitet i duften. I smagen bakkes dette op af høj friskhed og lang levende eftersmag. Denne friske hvidvin går fint sammen med sprøde salater og fiskeanretninger.Med Sauvignon Blanc fra Coppola tilstræber man at få en sprød vin med god intensitet. Druerne kommer fra 3 områder. Alexander Valley giver en kerne af citrus og tropisk frugt. Den vulkanske jord i Lake County giver tropisk frugt og florale noter. Druerne fra Dry Creek giver mineralsk karakter. For at bevare mest mulig druekarakter vinificeres kun på ståltank.“We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goalsthan what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over thegreat Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.”—Francis Ford Coppola

Glover Family Wines, Zephyr Mark III, Sauvignon Blanc 2021

En helt ny vin fra Glover familien. Meget klassisk Sauvignon Blanc fra New Zealand, men med lidt mere af det hele. Masser af frugt, passion og grape i duften. Mineralsk og frugtig i smagen. Lidt usædvanligt for sauvignon blanc lagerer vinen på brugte egetræsfade, som er med til at give vinen fylde og dybde. Gør jer selv den tjeneste og smag denne smukke vin. Zephyr-vinene er opkaldt efter den milde vestenvind, der blæser over vinmarkerne - men lige netop denne vin er en hyldest til den gamle Ford Zephyr model 3, som stadig står i familiens garage.

Catalina Sounds, Sauvignon Blanc 2021

Ekspressiv og højaromatisk Marlborough Sauvignon Blanc. Catalinas’ introduktion og hvilket overbevisende niveau. En vin der ikke blot er fyldt af umiddelbar frugt og de klassiske urteagtige toner, men derudover besidder en ekstraordinær nerve og energi. En tæt og aromatisk duft stiger op af glasset, med noter af stikkelsbær, litchi, flint og friske hyldeblomster, ledsaget af vådt græs, citrusessens, samt et delikat skud af røg. I munden er vinen slank og sprød, med en mundvandsdrivende syre og besnærende mineralitet. Solbærblade, stikkelsbærjuice, kalksten og nypresset lime, komplimenteret af mandarinskal, tørret græs, sommerblomster og usødet hyldeblomstsaft. Balance er det absolutte nøgleord og vinen er hermed rangeret som en af regionens bedste.Druerne kommer delvist fra husets egen vinmark ”Sound of White” i det køligere Waihopai Valley, foruden mindre andele frugt fra udvalgte parceller i Wairau Valley. 95% af mosten gærer ved lav temperatur på ståltanke, hvor de resterende 5% gærer på 500 liters franske egetræsfade. Vinen lagrer efterfølgende på de døde gærceller (”sur lie”) i 6-8 mdr. uden tilsætning af sulfitter, for at bidrage med yderligere kompleksitet og en større teksturel dybde. Minimal intervention i både vinmark og kælder og delvist benyttelse af de naturligt forekomne gærceller. Dette for at skabe en vin der netop afspejler der hvor den stammer fra.