Grand Cru Alsace Riesling Florimont 2018

225,-199 kr

Andre kiggede også på

Domaine Charles Baur, Grand Cru Brand Riesling 2017

Man rammes først af elegancen - det er virkelig hvidvin som trækker på hele klaviaturet. Citrusskal, konfiteret citron, smøragtig cremethed og en næsten perlende syre. Her går dybde og elegance hånd i hånd og man smager, hvorfor Riesling er den mest spændende druesort i Alsace. Her er også en underskov af hvide blomster og noget mineralsk, næsten krydret præg.Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik til god og vellavet sushi.

Grand Cru Alsace Riesling Florimont 2018

Riesling Grand Cru Rosacker 2018

Smuk gylden farve. Kraftig og kompleks bouquet med stopr dybde. Smagen er moden og fyldig med blomst og eksotisk frugt og udtalt mineralitet. Vinen er i smuk balance med en meget lang finish. Vinen afspejler perfekt finessen og klassen i grand cru marken

Zind-Humbrecht, Riesling Brand, Grand Cru 2019

Brand “Grand Cru” En af de største Rieslingvine, der laves noget sted. Har man smagt Brand 25 år gammel, glemmer man det aldrig! En vin i den absolutte superliga med stor, floral charme som ung og et enormt udviklingspotentiale. Skal man bruge hvidvin af høj klasse til et senere jubilæum el. lign., er det en af de få, man trygt kan gemme. Trods lidt restsødme, giver syren tør smag.Brand Grand Cru er iflg. et gammelt, lokalt ordsprog en af de tre bedste marker i hele Alsace,rosende omtalt i kilder tilbage til middelalderen. Det er en stejl syd-sydøstvendt bakke pågranitklippe med mange soltimer. Den varmer hurtigt op og er så tør, at vinstokkene skal være gamle nok til, at rødderne kan trænge igennem den tynde overjord af vindaflejringer, glimmer og groft sand for at hente væde og næring i klippesprækkerne med små mængder mineralholdigt ler. Zind-Humbrechts 2,4 ha. med Riesling er tæt på 70 år gamle og giver meget lille udbytte. Vinene har en floral elegance allerede som unge men får tiltagende dybde og nuancerigdom med alderen, som let kan være 20-30 år.