Glover Family Wines, Zephyr Riesling 2019

Ungdommelig og dejlig vin, duften har modne citrusfrugter, frisk æble, og blomster. Den er saftig og levende på ganen med fremragende fokus og fin tekstur, eftersmagen er lang og sprød. Charmerende, ren og glædeligt tør.

199 kr

Andre kiggede også på

Glover Family Wines, Mr. Glover Pinot Noir 2021

Gennem mange år var New Zealand kendt for kvalitets Sauvignon Blanc og Chardonnay. Senere er Pinot Noir kommet til og anerkendt. Ben Glover har bl.a. fremstillet nogle af de Pinot Noir der er sammenlignet med verdens bedste. Som noget nyt på Glover Family Wines er serien: Mr. Glover - cremen af Ben vinfremstilling og blends. Denne Pinot er bjergtagende. Farven er let, men duften intens og utrolig attraktiv. Smagen er fyldig og nuancerig som kun de allerbedste Pinot Noir kan fremvise. Det er en vin med WOW factor.

Glover Family Wines, Zephyr Riesling 2019

Ungdommelig og dejlig vin, duften har modne citrusfrugter, frisk æble, og blomster. Den er saftig og levende på ganen med fremragende fokus og fin tekstur, eftersmagen er lang og sprød. Charmerende, ren og glædeligt tør. Lækker Riesling fra New Zealand

Glover Family Wines, Zephyr Pinot Gris 2021

Siden 1985, hvor Glover-familien etablerede deres vinmarker, har familien på fremragende vis vist deres passion for - og evne til, at fremstille fænomenal vin, i en særdeles rimelig prisklasse. MedZephyr-serien har familien endelig fået sat navn på egenproduktionen - med god hjælp fra vinmager og søn Ben Glover. Denne Pinot Gris er slank og ren i sit udtryk. Lidt tropiske nuancer i duften, mellemfyldig i munden med en tør afslutning.Drik den ved ca. 7-9°C af almindelig hvidvinsglas, til lette retter med tomat, sprøde grøntsager, pocherede æg og pandestegt fisk.

Glover Family Wines, Zephyr Pinot Noir 2021

Super smidig og lækker Pinot fra de sydlige marker på New Zealand, farven er let og nærmest burgundisk. Duften er stor og klassisk Pinot Noir med hindbær, lette krydderier og sødlige toner. Smagen kan tage fusen på de fleste større bourgogner. Den er fyldt med modne røde bær og frugter samt en anelse spicy og mineralsk. Dette er en superlækker oversøisk version af Pinot der passer godt til klassiske franske egns retter og modne oste.