FX Pichler, Grüner Veltliner Ried Liebenberg 2020 (v/3stk)

Ried liebenberg er en autentisk vin fra en autentisk mark fuld af karaktér, der åbenbarer sig en overflod af mineralsk elegance og intens kompleksitet. Næsen er fyldt med frugt, urter, krydderier og mineraler, men det er på ganen, at fårene skilles fra bukken: Her gør krydrede og salte noter sig gældende i samspil med en mørk, ulmende mineralitet, der sender kvaliteten helt op i østrigs sjoveste selskab!. Selvom vinen er fremragende nu, er der stor belønning i vente for den tålmodige sjæl, der kan vente i 5 år eller for den sags skyld 20.

578,-467 kr

Andre kiggede også på

Weingut Hajszan-Neumann, Grüner Veltliner Ried Haarlocke Nussberg 2019 (v/6stk)

En flot blomstrende ganske kompleks Grüner Veltliner, der vinder ved at blive skænket i store glas og få lidt tid til at vise sit format. Den er til den fyldige side med noter af modne æbler, subtil mango samt strejf af kandiseret appelsinskal, der veksles til ananas, lime, salt mineralitet og saftig syrlighed hen imod slutningen.

Sepp Moser Grüner Veltliner Classic 2020 Øko

Økologisk hvidvin i lækker sprød og crispy stil med blanding af græs, citrus og stenfrugter i næsen. I munden er vinen frisk og livlig med god fylde og delikat finish. Flere dybder i både duft og smag. Weingut Sepp Moser - Kremstal - Østrig. Moser fam

Anton Bauer, Grüner Veltliner Ried Gmirk 2020

En frisk og saftig hvidvin med en aromatisk bouquet af tropisk frugt. Fyldig smag med god syre og en behagelig ren og tør eftersmag med noter af hvid peber.

Anton Bauer, Grüner Veltliner Rosenberg 2021

Topklasse Grüner Veltliner med stor smagsintensitet. Duften byder på fine noter af æbler, pære og tørrede frugter. Smagen er mild med intense frugtnoter af ananas og grønne æbler. Typisk for druen er der et lille strejf af frisk hvid peber og limeskal i eftersmagen. En fremragende ledsager til fiskeretter i den lettere ende af spekteret.Rosenberg er en af de højest beliggende marker i området, med 370 meter over havet. Højden kombineret med køligheden fra floden giver et mikroklima på marken hvor druerne modner langsomt og dermed giver stor intensitet. Marken har sit navn fra de vilde roser der voksede her i gamle dage. Vinen er fremstillet med gæring i ståltanke, for at bevare mest mulig af druens udtryk i vinen.