Fußer, Ruppertsberger Riesling 2019

Druerne til Fussers Ruppertsberger Riesling kommer alle fra Reiterpfad marken. Denne velkendte beliggenhed har den kendtegnende Bundsandstein-jord, som gennemløbes af kalkaflejringer. Saftighed, mineralitet og typiske citrusaromaer danner strukturen i denne lokale Riesling. Spontan fermentering bringer kompleksitet og rumklang og viser den lokale karakteristikaDuften af ​​gule bær og de frugtagtige aromaer vises tydeligt i vinen, og der er også en afbalanceret syrestruktur. Fremragende til skaldyr og lette fiskeanretninger, server ved 8-10 grader.

219 kr

Andre kiggede også på

Fußer, Riesling Trocken 2021

Harmonisk og autentisk Pfalz riesling, hvor aromaer af tropiske frugter, ferskner og solmodne citroner sammen får lov at danne en yderst vellykket vin. Den ranke syre giver rygrad og karakter, som sammen med aromaerne giver en helstøbt smagsoplevelse. Perfekt til lette fiskeretter, skaldyr eller salater.

Fußer, Ruppertsberger Riesling 2019

Druerne til Fussers Ruppertsberger Riesling kommer alle fra Reiterpfad marken. Denne velkendte beliggenhed har den kendtegnende Bundsandstein-jord, som gennemløbes af kalkaflejringer.Saftighed, mineralitet og typiske citrusaromaer danner strukturen i denne lokale Riesling. Spontan fermentering bringer kompleksitet og rumklang og viser den lokale karakteristikaDuften af ​​gule bær og de frugtagtige aromaer vises tydeligt i vinen, og der er også en afbalanceret syrestruktur.Fremragende til skaldyr og lette fiskeanretninger, server ved 8-10 grader.

Fußer, Paradiesgarten Riesling Erste Lage 2021

Klassifikationen Erste Lage kan sidestilles med Premier Cru i Bourgogne, hvor visse marker er klassificeret grundet deres særlige egenskaber for kvalitetsproduktion af druer. En af de kendte og velrenommerede marker er Paradisgarten, som har fået sit navn efter dens smukke placering med udsigt over byen Deidesheim. I begyndelsen virker vinen reserveret i glasset indtil den har åbnet sig op. Du kan eventuelt ilte i karaffel. Når det sker, strømmer noter af mirabeller, ferskner, varme citroner og petrolium ud af glasset. Vinens syre og længde er betagende.

Fußer, Kallstadter Saumagen Riesling 2018

Ved foden af Haardt i ca 200 meters højde ligger marken Kallstadter Saumagen i kalkholdig jord - en jordbund som er særlig god for riesling. Vinen er let og frisk men med stor potens. Citrus og stenfrugt pirrer næsen sammen med blomster, urter og bivoks. Derudover er syren i vinen ikke til at tage fejl af, for den er knivskarp, men pakket ind stor frugtintensitet, hvilket klæder den tørre high end riesling, der slutter cremet af.