Famille Guilhem Chardonnay 2022

Vinen er indbydende citrongul i glasset, og duftens nuancer af æble og stenfrugt oser af Chardonnay. Der er også lidt elegant citrusfrugt og grøn melon. I munden er vinenblød og cremet med flot, frisk renhed og en læskende eftersmag. Rigtig fransk Chardonnay! Et dejligt hyggeglas og en herlig ledsager til fisk og skaldyr, fjerkræ, charcuteri, salat og ost.

109,-109 kr

Andre kiggede også på

Famille Guilhem Sauvignon Blanc 2022 (v/6stk)

Sprød og aromatisk hvidvin, som virkelig viser, at det ikke kun er i de kølige egne nordpå at Sauvignon Blanc trives. Her er masser af fyldig moden frugt kombineret med aromatisk urtede toner i duften. Stilen er frisk og læskende, men der er nok solmoden fylde til at vinen sagtens kan klare rusitkke fiskeretter med fuld knald på alle smagsparametre.

Famille Guilhem Vignes du levant Blanc 2022

Her får du en sprød og aromatisk Sauvignon Blanc, som er rundet af med blid og cremet, mineralsk Chardonnay.Skab på håndhøstede druer fra et køligt hvidvins-terroir nær Pyrenæerne. Klar farve med citrongrønt skær. Næsen lokker med delikat hyldeblomst, stikkelsbær, lime og fersken, der går flot i spænd med friske grønne nuancer af nyslået græs og solbærbusk. I munden meget harmonisk med sprød friskhed og en let cremet tekstur i perfekt balance. Læskende, ren og mineralsk saltet finish. Nyd den som aperitif - eller til fisk og skaldyr, sushi, fjerkræ, asparges, frisk tomat samt cremede oste.

Famille Guilhem Grand Vin Blanc 2021

Château Guilhems økologiske flagskib kombinerer blød og elegant Chardonnay med et godt skvæt aromatisk Sauvignon Blanc. Hvidvinen glider over tungen med både power og fransk elegance -i glasset smuk gylden. Næsen er en eksotisk duftrejse fra friske æbler og mineralsk citrus til ananas, melon og mango. Elegant indhyllet i smør, vanilje og creme brulée fra fadet. Smagen er rig og krydret som hvid bourgogne, mens Sauvignon Blanc tilføjer en læskende mineralsk friskhed. Kun de fineste druer. Kun fra de ældste vinstokke. Chardonnay modner små bourgognefade, mens Sauvignon Blancs aromatiske friskhed er bevaret ved modning på større fade.

Famille Guilhem Pot de vin Blanc

Økologisk Chardonnay fra Chateau Guilhem, hvor du får et brag af en god smag, domineret af citrus, tropisk frugt og en elegance der fuldender vinen som hovedsaligt er lavet på solmodne druer fra det varme Languedoc. Vinen er opkaldt efter en gammel tradtion fra området Malperé, hvor huset har hjemme, hvor en god aftale altid blev afsluttede med et godt glas vin: en ”Pot du vin”.