Domaine Guy Bocard, Meursault Vieilles Vignes 2019

Druerne til denne Meursault Vieilles Vignes kommer fra de 4 forskellige parceller; En la Barre, Les Malpoiriers, Les Dressoles og Les Durots. Alle beliggende på syd-øst vendte skråninger i ca. 250 moh. og beplantet med vinstokke der er over 50 år gamle. Vinen er lagret 18 måneder på egetræsfade, hvoraf 25 % er nye fade. Klar gylden farve, der er frisk smør og honning noter på næsen. Den friske smør går igen i smagen, med saltede og ristede toner. Det er absolut en rig og kompleks vin, med en imponerende og vedholdende eftersmag.

529 kr

Andre kiggede også på

Domaine Rolet, Arbois Poulsard Vieilles Vignes 2018

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Domaine de Ferrand, Cote du Rhone Vieilles Vignes 2018

Lækker og saftig Cotes du Rhone Produceret af en top-producent af Chateauneuf-du-Pape. Toner af røg, krydderier samt mørk tæt frugt præger vinen. Kraftig og tæt vin med toner af sød frugt.Druerne til denne vin kommer fra stokke der er plantet mellem 1933 og 1946.

Domaine de Bila-Haut, Roussillon Les Vignes De Bila-Haut Blanc 2020 (v/6stk)

En dejlig mellemfyldig mildt blomstrende og alligevel forfriskende hvidvin med strejf af kvæde og melon inden først bitterfriske noter fra moden grape og citron og siden også en salt næsten røget mineralitet tager førertrøjen på. Hvis du går rund med en idé om at de franske hvidvine fra den sydlige del af Middelhavskysten savner vitalitet vil denne hvide Roussillon være en artig overraskelse.

Domaine Guy Bocard, Meursault Vieilles Vignes 2019

Druerne til denne Meursault Vieilles Vignes kommer fra de 4 forskellige parceller; En la Barre, Les Malpoiriers, Les Dressoles og Les Durots. Alle beliggende på syd-øst vendte skråninger i ca. 250 moh. og beplantet med vinstokke der er over 50 år gamle.Vinen er lagret 18 måneder på egetræsfade, hvoraf 25 % er nye fade. Klar gylden farve, der er frisk smør og honning noter på næsen. Den friske smør går igen i smagen, med saltede og ristede toner. Det er absolut en rig og kompleks vin, med en imponerende og vedholdende eftersmag.