Domaine Gerard Millet, Sancerre Blanc, Le desert du petit Bannon 2015

Det lille parcel, Desert du Petit Bannon, ligger i Vinon. Jorden her adskiller sig ved at være fyldt med flintesten, som vises på etiketten. Stilen er mere rund og moden i frugten end den gængse stil i Sancerre. Vinen gærer og lagrer i store fade, hvilket bidrager til en utrolig balanceret og integreret vin. De gyldne dråber byder på noter af citronskal, æbler, blomster og ikke mindst et stærkt mineralskt indslag, så kompleksiteten kommer helt i top.

289,-219 kr

Andre kiggede også på

Domaine Gerard Millet, Sancerre Rouge 2020

Pinot noir kommer i mange former, få farver og utallige stilarter. Nogle er ranke og slanke mens andre er vamsede og voluminøse. Denne pinot noir fra Sancerre er helt klassisk for sin stil. Rank, slank og sprød med noter af modne røde kirsebær, jordbær, lakrids og et lille fint mineralsk indslag det viser sig afslutningsvist. Vinen er lagret på stålfade og er derfor domineret af sin primærfrugt og friskhed. Server den gerne til lyst kød eller kraftige fiskeretter.

Domaine Roblin, Sancerre Blanc Ammonites 2020

Top-vinen fra brødrene Roblin hedder Ammonites. Den er opkaldt efter de ældgamle skaldyr som udgør hoveddelen af jordbunden i Sancerre og giver den karakteristiske hvide farve. Her er det de allerbedste druer som familiens marker kan opdrive som giver en fantastisk, intens hvidvinServer ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Server til kraftigere fiskeretter, grillet hummer eller kylling.

Domaine Gauffroy Marc & Fils, Corton Grand Cru Blanc 2019

Gauffroys Corton Grand Cru Blanc kan være en smule lukket i ungdommen, men udvikler sig hurtig meget frugtig og eksotisk vin. Corton Grand Cru har med stor kompleksitet og mange forskellige aromaer og nuancer af pære, appelsinskal, citrus og samtidig de klassiske smørnoter fra fadet som klassisk stor Bourgogne. Sprød og kompleks i smagen med flot mineralitet og renhed. Stor vin, raffineret og på sigt utroligt velbalanceret

Domaine des Pentelines Cotes Du Rhone Blanc CLARA 0,75 2018

Sublimt & elegant hvid Rhône-blend Cotes du Rhône er nok bedst kendt for sine krydrede, kraftige og frugtige rødvine fra Chateauneuf du Pape & Gigondas. Rhône laver dog også fantastiske hvidvine, gerne på et blend af flere forskellige druer. Denn