Domaine des Pentelines Cotes Du Rhone Blanc CLARA 0,75 2018

Sublimt & elegant hvid Rhône-blend Cotes du Rhône er nok bedst kendt for sine krydrede, kraftige og frugtige rødvine fra Chateauneuf du Pape & Gigondas. Rhône laver dog også fantastiske hvidvine, gerne på et blend af flere forskellige druer.

199 kr

Andre kiggede også på

Domaine des Pentelines Cotes Du Rhone Blanc CLARA 0,75 2018

Sublimt & elegant hvid Rhône-blend Cotes du Rhône er nok bedst kendt for sine krydrede, kraftige og frugtige rødvine fra Chateauneuf du Pape & Gigondas. Rhône laver dog også fantastiske hvidvine, gerne på et blend af flere forskellige druer. Denn

Domaine de Ferrand, Cote du Rhone Vieilles Vignes 2018

Lækker og saftig Cotes du Rhone Produceret af en top-producent af Chateauneuf-du-Pape. Toner af røg, krydderier samt mørk tæt frugt præger vinen. Kraftig og tæt vin med toner af sød frugt.Druerne til denne vin kommer fra stokke der er plantet mellem 1933 og 1946.

Pic & Chapoutier, Cotes Du Rhone 2021

Et fremragende samarbejde mellem top Michelinkokken Anne-Sophie Pic og vinmager Michel Chapoutier, hvor biodynamiske druer leverer stor smagsintensitet og en herlig saftig undergrund. En perfekt ledsager til en blandet omgang fra grillen. Duft- og smagsaromaer af brombær, kirsebær og friske krydderurter fra haven.

Domaine Gerard Millet, Sancerre Blanc, Le desert du petit Bannon 2015

Det lille parcel, Desert du Petit Bannon, ligger i Vinon. Jorden her adskiller sig ved at være fyldt med flintesten, som vises på etiketten. Stilen er mere rund og moden i frugten end den gængse stil i Sancerre.Vinen gærer og lagrer i store fade, hvilket bidrager til en utrolig balanceret og integreret vin. De gyldne dråber byder på noter af citronskal, æbler, blomster og ikke mindst et stærkt mineralskt indslag, så kompleksiteten kommer helt i top. En sancerre i særklasse!