Domaine de la Rochette, Touraine Chenonceaux Blanc 2019 (v/6stk)

En generøst blomstrende og omfavnende Sauvignon Blanc som leverer lag på lag af eksotiske frugter på en subtil bund af flintet mineralitet. Ikke overvældende og trættende, men mild og pirrende på en lokkende ”kom så og tag mig” måde, som er ganske fascinerende. Efter vores bedste overbevisning en af de mest delikate Sauvignon Blanc vine, der er produceret i udenfor Sancerre i 2020!Prøv den sammen med en gang lyngrillede Læsø hummer der er vendt i finthakkede krydderurter både før og efter de møder gløderne.

159,-135,15 kr

Andre kiggede også på

Domaine Dujardin Monthélie Blanc La Goulotte 2018

Monthélie Blanc La Goulotte 2018 er en dejlig saftig hvidvin fra Domaine Dujardin. Vinhøsten foregår manuelt og i små kurve (50 kg), for at være i stand til at foretage en streng sortering og dermed kun anvende de bedste druer. Vinhøsten p

Weingut Gross, Sauvignon Blanc Südsteiermark 2020 (v/6stk)

En meget attraktiv, meget aromatisk, pænt koncentreret Sauvignon Blanc med stikkelsbær ananaskirsebær og andre stenfrugter til næsen. Tør og saftig og med en salt mineralitet, som føjer ekstra dybde til oplevelsen.

Domaine Roblin, Sancerre Blanc Ammonites 2020

Top-vinen fra brødrene Roblin hedder Ammonites. Den er opkaldt efter de ældgamle skaldyr som udgør hoveddelen af jordbunden i Sancerre og giver den karakteristiske hvide farve. Her er det de allerbedste druer som familiens marker kan opdrive som giver en fantastisk, intens hvidvinServer ved 8-10°C i almindelige hvidvinsglas. Server til kraftigere fiskeretter, grillet hummer eller kylling.

Domaine Testut, Chablis Premier Cru Montée de Tonnerre 2020

Testut-ejendommen, der i dag ledes af Cyril, sønnen, er blandt de berømte godser i Chablis-sektoren, men ikke kun det. Det er også en lille familieejendom, der stadig dyrker manuel høst. En knowhow, der afspejles i kvaliteten af vinene: Grands crus Grenouille, 1er cru Montée de Tonnerre osv.Testuts Premier Cru er en kraftig og kompleks vin der bestemt kan anbefales at gemme i kælderen et par år. Testut Premier Cru Montee de Tonnerre viser et mineral univers hvor frugter og blomster bringer fornemmelse og lys. Stor mineral karakter, men ikke for voldsomt, fordi den er rig og fedtet. Den perfekte balance mellem kraft, friskhed, mineralitet og modenhed. En klassisk vin!