Domaine Charles Baur, Pinot Gris 2019

Alsace Pinot Gris rammer balancen mellem det sprøde, det tørre og det frugtige, og Charles Baurs er pakket med moden gul frugt, moden æble og pære og lidt frisk syre nedenunder. Det er saftigt og nemt at drikke, og fungerer lige så godt som aperitif som til mad. Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik krabbesalat eller kylling-tagine.

179 kr

Andre kiggede også på

Domaine Charles Baur, Pinot Gris 2019

Alsace Pinot Gris rammer balancen mellem det sprøde, det tørre og det frugtige, og Charles Baurs er pakket med moden gul frugt, moden æble og pære og lidt frisk syre nedenunder. Det er saftigt og nemt at drikke, og fungerer lige så godt som aperitif som til mad.Server ved 7-9°C i almindelige hvidvinsglas. Drik krabbesalat eller kylling-tagine.

Jean Remy Pinot Gris 2022

Flot Pinot Gris med noter af modne gule frugter. Her er en smule frisk syre og mineralske undertoner, sammen med den karakteristiske let fyldige stil, som vi elsker fra Alsace. Duften er domineret af moden ferskenog melon - med en smule citrus nedenunder. Smagen er fyldig med et frisk touch, hvor det varme klima i Alsace giver fornemmelsen af noget moden frugtsødme.

Domaine Charles Baur, Eguishiemis Secret de Notre Vignoble Chard' MMXIX

Når man som vinproducenten Armand Baur dyrker lidt Chardonnay til husbehov i baghaven, så er det et imponerende resultatet du her får i glasset. En rig og fyldig udgave af druen som er pakket med stenfrugt og cremet, elegant struktur. Inspirationen er klart Bourgogne men smagen er rig som Alsace. Server ved 10-12°C i store hvidvinsglas. Drik til pocheret fisk.

Zind-Humbrecht, Pinot Gris Roche Calcaire 2020

Calcaire er sammensat af flere lokationer, men vinstokke fra Clos Windsbuhl, plantet mellem1988 -92, er altid rygraden. Øvrige druer er fra kalket jord i andre marker, som Olivier vurderer vil matche godt. Fællespræget er altid kalket citrus, god tyngde og en tiltagende frugtvægt, når vinen udvikler sig. 2018 gærede ud til tør smag. Gem gerne, eller brug karaffel som ung.