Coppola, Diamond Collection Sonoma Coast Chardonnay 2019

Nyd et lækkert glas Chardonnay, fra de havvind-kølede skråninger i Sonoma County. Her er vinstokkene omhyggeligt plantet i udvalgte markparceller, så druerne opnår den helt optimale modning, så Francis Ford Coppola kan lave en hvidvin som er Diamond Collection navnet værdigt. Og det må man sige, at denne vin er. Teksturen er rig, cremet og tætpakket med masser af moden og saftig frugt, som balanceres af en forsigtig syre. Du kan finde gule æbler, ananas, honningmelon, flødekaramel, vanilje, abrikos og så den kendetegnende Chardonnay-smør-karakter. Det er så vidunderligt, at man sagtens kan sidde og nippe til det, uden andet selskab end en god bog eller en veltalende samtalepartner. Men skal du forbi køkkenet og trylle, så ville en cremet pastaret, evt. med lidt svampe eller kylling, få denne vin til at hæve sig til helt nye højder.

199 kr

Andre kiggede også på

Coppola, Diamond Sauvignon Blanc 2020

Med en herlig duft af citrus og figner byder denne Sauvignon Blanc på flot frugtintensitet i duften. I smagen bakkes dette op af høj friskhed og lang levende eftersmag. Denne friske hvidvin går fint sammen med sprøde salater og fiskeanretninger.Med Sauvignon Blanc fra Coppola tilstræber man at få en sprød vin med god intensitet. Druerne kommer fra 3 områder. Alexander Valley giver en kerne af citrus og tropisk frugt. Den vulkanske jord i Lake County giver tropisk frugt og florale noter. Druerne fra Dry Creek giver mineralsk karakter. For at bevare mest mulig druekarakter vinificeres kun på ståltank.“We truly aspire to the highest quality in all we do, and nothing is more important to these goalsthan what we do with our wine. Our winemaker, Corey Beck, is the magician presiding over thegreat Francis Ford Coppola wines in Sonoma County.”—Francis Ford Coppola

Coppola, Diamond Chardonnay 2019 - 37,5 cl, halvflaske

Diamond Series Chardonnay er lavet udelukkende på druer fra Monterey, en regionkendt for sine optimale forhold til dyrkning af koldklima-vine. Hvidvinen laves vedat presse hele klaser. Den bliver fermenteret halvt på franske egetræsfade og halvt på ståltanke. Fermentationen på fade bliver efterfulgt at en malolaktisk fermentation som bidrager til hvidvinens fede karakter. Mosten fermenteret på ståltanker med til at bevare en sprød syre og giver samtidig vinen en livlig citrus. Den har ligget 9 måneder på franske egetræsfade. Den kan nydes både som aperitif eller til mad. Den er især god til fed fisk, ost og pasta.

Coppola, Directors Cut Sonoma Coast, Pinot Noir 2021

er kvalitets rødvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Coppola, Diamond Collection Sonoma Coast Chardonnay 2019

Nyd et lækkert glas Chardonnay, fra de havvind-kølede skråninger i Sonoma County. Her er vinstokkene omhyggeligt plantet i udvalgte markparceller, så druerne opnår den helt optimale modning, så Francis Ford Coppola kan lave en hvidvin som er Diamond Collection navnet værdigt.Og det må man sige, at denne vin er. Teksturen er rig, cremet og tætpakket med masser af moden og saftig frugt, som balanceres af en forsigtig syre. Du kan finde gule æbler, ananas, honningmelon, flødekaramel, vanilje, abrikos og så den kendetegnende Chardonnay-smør-karakter.Det er så vidunderligt, at man sagtens kan sidde og nippe til det, uden andet selskab end en god bog eller en veltalende samtalepartner. Men skal du forbi køkkenet og trylle, så ville en cremet pastaret, evt. med lidt svampe eller kylling, få denne vin til at hæve sig til helt nye højder.