Chateau Gourran Cuvee La Fleur Blanche 2022

Her får den aromatiske Sauvignon blanc og friske Semillon lov til at spille sammen i et friskt og elegant blend, som virkelig kommer til sin ret når solen skinner og der er fisk og skaldyr på tallerkenen. Samtidig giver Muscadelle-druen et frugtigt præg til vinen, som alt i alt er saftig og drikkevenlig. Her, syd for Bordeaux by, spreder vinmarkerne sig på Garonne-flodens bredder, hvor jordbundens kalk og grus er med til at give vinene deres karakter. Vinene laves af det danske ægtepar Peter og Tine, som har drevet vingården i Cadillac som 2. generation siden 2007.

109,-109 kr

Andre kiggede også på

Chateau Gourran Cuvee La Fleur Blanche 2021 (v/6stk)

La Fleur Blanche er tør, sprød og frugtig hvidvin i klassisk Bordeaux-stil, hvor en duft af hyldeblomst og diskret tropefrugt dominerer. Her får den aromatiske Sauvignon blanc og friske Semillon lov til at spille sammen i et friskt og elegant blend, som virkelig kommer til sin ret når solen skinner og der er fisk og skaldyr på tallerkenen. Samtidig giver Muscadelle-druen et frugtigt præg til vinen, som alt i alt er saftig og drikkevenlig.Her, syd for Bordeaux by, spreder vinmarkerne sig på Garonne-flodens bredder, hvor jordbundens kalk og grus er med til at give vinene deres karakter. Vinene laves af det danske ægtepar Peter og Tine, som har drevet vingården i Cadillac som 2. generation siden 2007.

Chateau Gourran Cuvee La Fleur Blanche 2022

Her får den aromatiske Sauvignon blanc og friske Semillon lov til at spille sammen i et friskt og elegant blend, som virkelig kommer til sin ret når solen skinner og der er fisk og skaldyr på tallerkenen. Samtidig giver Muscadelle-druen et frugtigt præg til vinen, som alt i alt er saftig og drikkevenlig.Her, syd for Bordeaux by, spreder vinmarkerne sig på Garonne-flodens bredder, hvor jordbundens kalk og grus er med til at give vinene deres karakter. Vinene laves af det danske ægtepar Peter og Tine, som har drevet vingården i Cadillac som 2. generation siden 2007.

Chateau Gourran Cuvee Origine 2019

Klassisk Bourdeaux-rødvin, hvor mørke bær, blyantspids og grøn peber smelter sammen til en helstøbt hverdagsrødvin. Det er slank og struktureret rødvin, hvor syre og tannin spiller sammen med solbærfrugten til en saftig mundfuld, som passer perfekt til det lidt rustikke franske hverdagskøkken. Vinen er udelukkende lagret på ståltanke, så det er den rene intense frugtsmag der bærer vinen, og man fornemme tydeligt den klassiske druekarakter fra Bordeaux store druer. Her, syd for Bordeaux by, spreder vinmarkerne sig på Garonne-flodens breder, og både Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot har sin plads i de klassiske blends. Vinene laves af det danske ægtepar Peter og Tine, som har drevet vingården i Cadillac som 2. generation siden 2007.