Chardonnay Trocken 2020

Spindlers Chardonnay har en lys, strågul farve og en forfriskende citrusdomineret næse med banan, umoden ananas og mineralitet. I munden går den friske stil igen, hvor den vibrerende syre og fintslebne mineralitet giver både præcision og fokus.

129,-115 kr

Andre kiggede også på

Chardonnay Trocken 2020

Spindlers Chardonnay har en lys, strågul farve og en forfriskende citrusdomineret næse med banan, umoden ananas og mineralitet. I munden går den friske stil igen, hvor den vibrerende syre og fintslebne mineralitet giver både præcision og fokus. Javel, tek

Michael Andres Chardonnay Trocken 2021 (v/2stk)

Chardonnay fra serien ‘N’ - hvor Michael Andres bruger druer fra små parceller i Ruppertsberg i Pfalz. ‘N’ står for “Natural – No Filtration – No Limits – Next Level”, og her forsøger han at indfange terroiret på bedste vis ved mindst mulig indblanding. Resultatet er cremet og eleganc Chardonnay med inspiration fra ChablisVinen viser sig fyldig rundt i glasset med en smuk gylden farve. Duften er elegant med limeskal, modne pærer, gule mirabeller og grapefrugt, som bakkes op i baggrunden af lidt ristede hasselnødder, smør og en frisk saltet mineralitet. I munden er vinen cremet og elegant - med en diskret syre og et lille hint af fadkrydderier.

Knewitz, Chardonnay Reserve Trocken 2020

Undergrunden i Rheinhessen er fyldt med kalk - ikke ulig Bourgogne, og når man som hos Knewitz dyrker Chardonnay på en kølig bakkeside, så kan man skabe magi. Her får du nemlig Chardonnay som er mere fransk end tysk i udtrykket, og med længere lagring på små franske egetræsfade - både gamle og nye - får vinen en elegant krydret og røget undertone der spiller flot sammen med de modne grønne frugtnoter. Her er vin med dybde og længde - og som sagtens kan udvikle sig over nogle år. Server ved 8-10°C i store hvidvinsglas. Drik til bagt laks med urtecrust.