Celler Pinol, Raig de Raim Blanco Terra Alta 2020

Navnet for denne vin betyder solstråle på catalansk og blev valgt for at udtrykke, at vinen er perfekt til sommeren med sin lethed og sprødhed. Raig de Raïm Blanco er sammensat af hvid Garnacha (ca. 80%) og Macabeo fra økologiskdyrkede vinstokke, som er 5-20 år gamle og som vokser på ler- og kalkholdig jord. Høsten foregår i slutningen af august, og druerne transporteres under beskyttede forhold til kælderen, hvor de gæres separat på temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Raig de Raim Blanco har en lys, gylden farve og en frugtrig og aromatisk duft, med nuancer af grapefrugt, kølige, friskplukkede pærer og let saltede toner. Smagen er ren, tør med nuancer af græs (klassisk for hvid Garnacha) og hvide, vilde blomster. Raig de Raïm Blanco slutter meget frisk og sprød, med en god mineralitet. Nyd den til velkomst, receptioner, salater eller retter med skaldyr eller fisk og til pasta- og risottoretter. Serveres afkølet men ikke iskold.

129 kr

Andre kiggede også på

Celler Pinol, Raig de Raim Blanco Terra Alta 2020

Navnet for denne vin betyder solstråle på catalansk og blev valgt for at udtrykke, at vinen er perfekt til sommeren med sin lethed og sprødhed. Raig de Raïm Blanco er sammensat af hvid Garnacha (ca. 80%) og Macabeo fra økologiskdyrkede vinstokke, som er 5-20 år gamle og som vokser på ler- og kalkholdig jord. Høsten foregår i slutningen af august, og druerne transporteres under beskyttede forhold til kælderen, hvor de gæres separat på temperaturregulerede rustfrie ståltanke.Raig de Raim Blanco har en lys, gylden farve og en frugtrig og aromatisk duft, med nuancer af grapefrugt, kølige, friskplukkede pærer og let saltede toner. Smagen er ren, tør med nuancer af græs (klassisk for hvid Garnacha) og hvide, vilde blomster. Raig de Raïm Blanco slutter meget frisk og sprød, med en god mineralitet.Nyd den til velkomst, receptioner, salater eller retter med skaldyr eller fisk og til pasta- og risottoretter. Serveres afkølet men ikke iskold.

Clos Pachem, Licos Grenache Bianco Terra Alta 2020

Denne vin er lavet af 100% økologisk hvid Grenache fra Gandesa, DO Terra Alta, et land præget af ler-kalkstensjord, der er velegnet til fremstilling af hvidvine.Licos er en vin med alt potentialet fra hvid Grenache. Det er en vin, hvor aromaer af citrus, hvide og tropiske frugter blandes med noter af aromatiske urter og honning for at give Licos en kompleksitet af dufte. Den har en flydende, livlig og nervøs vin, silkeblød, men alligevel frisk, med god syre. Denne vin har en meget markant og behagelig fylde på ganen.Licos er en frisk og silkeblød vin, der passer perfekt til fisk og skaldyr, men også til grøntsagsretter og bløde oste.Da den er frisk og harmonisk, er den en ideel vin at drikke uden mad og blot dele i godt selskab!

Viñas de Purulio, Purulio Blanco con macerctión 2020 (v/6stk)

En frisk hvidvin hvor skinkontakten kombineret med de 6 måneder i fadene skaber et subtilt udtryk. Diset og orange at se til, parfumeret og krydret at dufte til, robust og helt tør i munden og med flere ristede noter end forventet, når nu fadenes alder skulle være uden betydning. En dejlig vin at fordybe sig i og med velplejede tanniner side om side med frugtsyren. Ganske unik og i et udtryk som forstærkes når der kommer mad på bordet.

De Terra Méditerranée Chardonnay 2021

Suveræn chardonnay til både hverdag og fest, med perfekt balanceret og frisk syre og moden frugt. Vinmarkerne ligger i Provence ved foden af Mourre Negrei 400 meters højde, hvilket sikrer en fin syrebalance. Denne chardonnay er ikke fadlgret men har ligget sur lie og jævnlig omrøring, hvilket bidrager til en cremet mundfølelse, som supplerer den modne noter smukt. Noter af ferskner, ananas og mango dominerer.