Castel del Lago, Pinot Grigio delle Venezie 2021 (v/6stk)

Castel del Lago, Pinot Grigio delle Venezie 2021 er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

99,-45 kr

Andre kiggede også på

Hofstätter, Pinot Grigio 2021 (v/6stk)

Pinot Grigio giver i Alto Adige en vin, der er slankere og mere syrespændstig end de tilsvarende mere frodige varianter fra Alsace. Druen kendes i Alto Adige, såvel som i Tyskland, som Ruländer eller Grauburgunder, og de sprøde, korrekt fremstillede vine er efterspurgte.Hofstätters Pinot Grigio er klassisk for området og er en frisk, ren, sommerlig og relativ let vin med en bred appel, og den er udelukkende lagret på ståltanke for at bevare en umiddelbar, primærfrugtig karakter, der gør den gastronomisk velegnet, om end den også er fortrinlig til blot at nyde i sin egen ret. Gastronomisk er den oplagt til lette fiskeretter og de generelt lettere, også grøntsagsprægede retter i de nye nordiske køkken.

Coppola, Diamond Pinot Grigio 2019

Pinot Grigio laves her hos Coppola i Italiensk stil med fin grøn farve, samt en frisk duft af mandarin, hvide blomster og ananas. I munden er vinen frisk med god syre og en elegant intensitet. Det mineralske element spiller flot ind og giver god balance. Server denne sammen med salat og milde oste.Pinot Grigio er en drue der er meget sensibel overfor varme, derofr er det perfekt at Coppola henter deres druer fra højtbeliggende marker, hvor vinden er med til at køle druerne mere. Druerne plukkes tidligt om morgenen for at være så kolde som muligt, når de kommer til vineriet. Vinen stabiliseres på ståltank, uden fadlagring, for at bevare så meget friskhed som muligt i stilen.

Eschbach-Dornstetter, Pinot Gris Réserve 2017 (v/6stk)

En krydret og autentisk Pinot Gris uden knæfald for den omsiggribende restsødme, og dermed en vin som definerer såvel regionen som druen med imponerende akkuratesse og med en friskhed, som ikke er hverdagskost for druen. Slet ikke i Alsace. Bare autentisk og nærmest umulig at spytte ud.

Castel del Lago, Pinot Grigio delle Venezie 2021 (v/6stk)

Castel del Lago, Pinot Grigio delle Venezie 2021 er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.