Ca dei Frati, Benaco Bresciano Pratto IGT 2020

Kraftig, fed og aromatisk vin med stor kompleksitet og dybde. Vedholdende med en fantastisk lang eftersmag. Druerne er høstet forholdvis sent, for at få fuld modenhed. Turbiana og Chardonnay er lagret på både stål og barriques. Sauvignon er kun lagret på ståltank. Lagret i 12 mdr. og 6 mdr. på flaske.

219 kr

Andre kiggede også på

Ca dei Frati, Benaco Bresciano Pratto IGT 2020

Kraftig, fed og aromatisk vin med stor kompleksitet og dybde. Vedholdende med en fantastisk lang eftersmag.Druerne er høstet forholdvis sent, for at få fuld modenhed. Turbiana og Chardonnay er lagret på både stål og barriques. Sauvignon er kun lagret på ståltank. Lagret i 12 mdr. og 6 mdr. på flaske.

Ca dei Frati, Amarone della Valpolicella Pietro dal Cero DOCG 2015

Ca dei Frati Amarone della Valpolicella Pietro dal Cero fremstilles med et klart og ønskværdigt apassimento-præg og fortolkes moderne, med lagring på nye franske barriques. Udtrykket er først og fremmest præget af Corvina Veronese og Corvinone, der tilsammen udgør omtrent 80% af druesammensætningen og giver det karakteristiske præg af kirsebær i mange afskygninger, søde, syrlige, og likorøse. Vinen er en kraftudladning og det er en dyb, rig og sensuel vino da meditazione, som også kan prøves til efterårets kraftige retter med hårvildt eller som en afslutning på en smagning af andre gode vine.

Ca dei Frati, Lugana i Frati 2022

I Frati er, som familien selv angiver, vinbrugets stolthed og den vin, der har skabt dets omdømme.Druerne kommer fra lokale marker og koldgæres og lagres i 6 måneder på ståltanke for at bevare og udtrykke den uforvanskede, rene primærkarakter, med hvide æbleblomster, æble, abrikos og mandler og så udvikles den let voksagtige tekstur, hvis man har tålmodighed, for familien insisterer på vinens lagringsværdighed.Turbiana har da også et ry for at kunne gennemgå en interessant evolution, og dermed opnå et mere komplet udtryk, som Luigi Veronelli engang fremhævede det.En let, frisk, primærfrugtig hvidvin med delikate noter af sarte, hvide blomster, æbler, abrikos og mandler. Sommerlig, tiltalende, men også karakterfuld og med nerve i afslutningen.

Ca dei Frati, Rosa dei Frati DOC 2022

Rosa dei Frati er fremstillet af Gropello, Marzemino, Sangiovese og Barbera. Lagret 6 måneder på ståltank.Sart rosa farve med en duft der besidder elegante toner af friske grønne æbler. Flot frisk smag med svage antydninger af lidt mørkere frugt fra de blå druer. Er perfekt som sommervin, til lettere charcuterivarer samt naturligvis fisk.