Bourgogne Chardonnay 2021

Girardins Bourgogne Chardonnay åbner med delikate, forfriskende aromaer af citrus, hvid fersken, hvide blomster og en underliggende mineralitet. I munden smyger frugten sig på ren fyldig vis over tungen.

229,-205 kr

Andre kiggede også på

Goichot Frères Bourgogne Chardonnay 2021 (v/2stk)

Goichot Frères Bourgogne Chardonnay 2021 er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Maison Jaffelin, Bourgogne Chardonnay Chanoines de Notre Dame 2020 (v/6stk)

En dejlig generisk Bourgogne, som åbner med noter af hvidtjørn, mirabeller, sprøde æbler og andre stenfrugter, som står på en solid bund af moden citrus. Derpå fin balance og mild fylde i munden, hvor frugten får selskab af pikant fadsødme uden friskheden på noget tidspunkt sættes på spil. Simpelthen nydeligt håndværk som aftvinger respekt.

Bourgogne Chardonnay 2021

Girardins Bourgogne Chardonnay åbner med delikate, forfriskende aromaer af citrus, hvid fersken, hvide blomster og en underliggende mineralitet. I munden smyger frugten sig på ren fyldig vis over tungen. Dertil fremstår den fokuseret med en sprød, forf

Maison Jaffelin, Bourgogne Chardonnay Les Chapitres 2021 (v/6stk)

En meget typisk generisk bourgogne. Svagt blomstrende med noter af mirabeller og andre stenfrugter, som bliver leveret på en god bund af moden citrus. Mild i munden hvor fadene fornemmes som et svagt ekko, men også med tilstrækkelig friskhed til, at man gerne rækker ud efter et ekstra glas.