Bischöfliche Weingüter Trier Scharzhofberg Kabinett Feinherb Riesling 2020

Druerne til denne kabinett kommer fra en af de bedste parceller i Saar, Scharzhofberg! Der er tale om en village vin, hvorfor kvaliteten er helt i top og vinen kan lagre i mange år. Der er tale om en kabinett i helt klassisk forstand med en veldrejet restsødme, som pakker den mosel typiske syre flot ind med mineralske undertoner og spændende citrus indslag.

249 kr

Andre kiggede også på

Lukas Kesselring, Riesling Feinherb 2020 ØKO

Skøn og moderne Riesling Feinherb fra Pfalz. i Tyskland, som er certificeret økologisk, biodynamisk og vegansk. Vinen har den helt rette balance, hvor den halv søde stil (feinherb), balanceres elegant af en afstemt syre.Meget duftende Riesling med masser af frugtig duft fra æble, lime og fersken og en krydret, eksotisk antydning af ingefær.I munden fornemmes en frisk og sprød syre nærmest som en let mousse. Samspillet mellem sødme og syre er fantastisk godt og understreger frugten i vinen. Ananas og en nærmest kalkagtig renhed fornemmes på tungen og leverer en tilstedeværende, intens, lang eftersmag.Lukas Kesselring Riesling Feinherb er en skøn ledsager til ost, lyst fjerkræ, sushi, stærk asiatisk mad og asparges.

Weingüter Wegeler - Oestricher Riesling Trocken 2018

Herlig floral og intens hvidvin, som byder sig til med duft noter af hvide blomster, grønne æbler og en knivskarp mineralitet. Smagen er intens med en del af de samme noter og en præcis syre, der giver renhed og slankhed til vinen. En vin, der vil passe godt til skaldyr, eller milde tørre oste.Oestrich er navnet på den bedste by i Rheingau til tør riesling. Her er jordbunden løs ler på toppen og hård granit længere nede. De vinmarker som Wegeler har her står med en flot eksponering mod syd- og sydvest. Alle druer høstes i hånden, for at få den optimale sortering allerede i vinmarken.

Weingüter Wegeler - Rheingau Riesling Trocken 2018

Denne vin er herlig frisk med rieslingdruens rene karakter. Herlige duftnoter af blomster og citrusfrugt, samt lidt nyslået græs. Smagen er frisk med mange af de samme noter og en forfriskende syre, der gør vinen frisk og elegant. En vin, der er en fornøjelse at drikke alene, ellers passer den flot til salater og milde fiskeretter.En vin som Wegeler fremstiller fra flere forskellige af deres marker i Rheingau regionen. Druerne høstes fra marker med god eksponering og jordbundsforhold der er optimale for riesling druen.

Weingut von Hövel, Scharzhofberg, Spätlese Riesling 2017

Kombinationen af frugtintensitet og løftet elegance er imponerende. I duften kan man finde pære, æble, fersken, solbær, hyld og krydderurter, som i smagen følges af blomstertone, stikkelsbær og mineraler. En følelig syre, der vil blødgøres med alderen, bærer en lang eftersmag.