Bischöfliche Weingüter Trier Graacher Himmelreich Riesling Großes Gewächs 2018

En stor vinskat, der bedrager med en stor mineralitet, der allerede kan duftes i næsen. Allerede efter den første slurk falder du for denne delikatesse: Den forførende og fyldige Riesling er frisk, hjertelig og forfriskende. Karaktersituationen i Graach: Syd-sydvest skrånende, dybe stejle skråninger med mørk lerskifer forvitret jord, der holder rigtig godt på varmen varmen, og som ikke er påvirket af tørre perioder på grund af den meget gode vandforsyning. Skifer giver vinene en slående, iøjnefaldende karakter og et stort potentialeDruerne udvælges ved meget selektiv høst, skånsom vindrueforarbejdning og gæring i Moseltønder danner grundlaget for alle Bishöfliches enkeltmarks-Rieslings.

399 kr

Andre kiggede også på

Weingüter Wegeler - Oestricher Riesling Trocken 2018

Herlig floral og intens hvidvin, som byder sig til med duft noter af hvide blomster, grønne æbler og en knivskarp mineralitet. Smagen er intens med en del af de samme noter og en præcis syre, der giver renhed og slankhed til vinen. En vin, der vil passe godt til skaldyr, eller milde tørre oste.Oestrich er navnet på den bedste by i Rheingau til tør riesling. Her er jordbunden løs ler på toppen og hård granit længere nede. De vinmarker som Wegeler har her står med en flot eksponering mod syd- og sydvest. Alle druer høstes i hånden, for at få den optimale sortering allerede i vinmarken.

Weingüter Wegeler - Rheingau Riesling Trocken 2018

Denne vin er herlig frisk med rieslingdruens rene karakter. Herlige duftnoter af blomster og citrusfrugt, samt lidt nyslået græs. Smagen er frisk med mange af de samme noter og en forfriskende syre, der gør vinen frisk og elegant. En vin, der er en fornøjelse at drikke alene, ellers passer den flot til salater og milde fiskeretter.En vin som Wegeler fremstiller fra flere forskellige af deres marker i Rheingau regionen. Druerne høstes fra marker med god eksponering og jordbundsforhold der er optimale for riesling druen.

Bischöfliche Weingüter Trier Scharzhofberger Riesling Großes Gewächs 2018

Bishöfliches Scharzhofberger Grosses Gewächs er krydret og animerende: en vidunderlig duft af flint, lindeblomst og stikkelsbær glæder næsen. Denne vin fra Scharzhofberg viser sin ekstremt differentierede, salte mineralitet, som bliver mere udtalt med modenhed og kombineres med elegance og smidighed.En af vinhuset bedste bedste cru-marker i en sidedal i Saar: Kraftigt forvitret grå til rødlig skifer, god vandstrøm, meget åben for vind og lidt køligere end cru-markerne direkte på floden. Vinene er typisk subtile, udtryksfulde og ædle med stort lagringspotentiale.Vinen produceres gennem en meget selektiv høst, skånsom drueforarbejdning, gæring i Moseltønder danner grundlaget for denne og alle Bishöfliches enkeltmark-Rieslings. De ligger på den fine læssejord indtil august / september året efter høsten, der skaber en perfekt harmoni i vinen

Bischöfliche Weingüter Trier DOM Riesling Feinherb 2020

Dom kollektionen er den perfekte vin til anledningen - uanset om det er en almindelig onsdag aften eller om aftenen står på gæster og fest. Feinherb er en uofficiel kategori for en stilart som ligger nær de halvsøde vine. Den lille ekstra mængde restsukker, betyder at vinen er utrolig generøs i sin frugt og den ranke syre pakkes mere ind, end man ser det i f.eks. trocken.