Bernard Defaix, Chablis Grand Cru Bougros 2019

Intens og voldsom Grand Cru Chablis. Dyb gylden i farven med stor åben bouquet af citrusfrugt og moden tropisk frugt. Bagerst i duften er der en anelse krydderi fra fadet, men ikke dominerende. Smagen er fyldig med stor frugtintensitet og en flot balancerende frugtsyre. Kompleksiteten og dybden i denne vin går den velegnet til de kraftige fiskeretter, eller endnu bedre til moden ost. Grand Cru Chablis kommer fra kun én af 7 marker med denne klassifikation. Bougros marken er beliggende længst mod vest af de 7 Grand Cru marker. Marken har en klakholdig jordbund og en hældningsgrad på op til 30 %. Eksponeringen gør at denne vinmark er særlig udsat for frost i foråret. Defaix både gærer og lagrer denne vin på egetræsfade, for at underbygge kompleksiteten i vinen. Tappes først efter 18 måneders lagring.

525 kr

Andre kiggede også på

Domaine Gueguen, Chablis Premier Cru Vaucoupin 2020

Gueguens Chablis Premier Cru Vaucopin - På næsen er vinen frugtig og elegant. Den afslører noter af moden citron, moden klementin og små antydninger af gul blomme forbundet med et strejf af frisk fersken.Ganen er frugtig, frisk, velbalanceret, velbygget, rasende og tilbyder en smuk syrlig ramme, elegance, en let stivhed, rundhed såvel som en smuk krop. I munden udtrykker denne vin noter af moden citron, moden fersken og lette noter af clementin forbundet med antydninger af blomster såvel som en subtil antydning af æble, flint og en subtil antydning af moden mirabelle.God længde og vedholdenhedLagringspotentiale: 8-10 år fra høstServering: 11 ° C - 12 ° CNyd det med grillet fisk eller fisk i sauce, grillet hvidt kød eller hvidt kød i crembaserede saucer

William Fevre, Chablis 1. Cru, Vaillons 2019

Vaillons er en af de største Premier Cru marker i området og er beliggende sydvest for Chablis by, på venstre side af Serinfloden. Jorden her er en blanding af kalk og ler og indeholder et væld af bittesmå fossiler. En meget unik jordstruktur som giver præcise og elegante vine med høj finesse.Med over 80 parceller på Kimmeridge kalk har Vinmager Didier Seguier rigelig med kombinationsmuligheder at arbejde med. Hvert parcel vinificeres separat, og han har reduceret brugen af ny eg fra omkring 20% til 5%. Vinens potentiale ligger i dens sanselige påvirkning – for Chablis er denne afledt af vinens terroir, der skaber friskhed og mineralitet, kombineret med vinmagerens formåen, mener William Fevre. Vinen byder på et væld af smagsnuancer, perfekt balance og et unikt udtryk af friskhed og elegance.

Domaine Gueguen, Chablis Grand Cru Les Preuses 2020

Gueguens Chablis Grand Cru Les Preuses har en strålende gul farve. Vinen er elegant, og har en selvsikker næse af hvide blomster, citrus og hvid frugt (pære, fersken). På ganen er denne vin meget fin, med afbalanceret syre og en mineralsk finish, meget tydelig Chablis stil!Kan lagres i 10 til 15 år. Mineraliteten og aromaerne af denne vin vil udvikle sig over årene, samtidig med at den bevarer livlighed og vitalitetServeres ved 10-12°CNyd den til grillet fisk eller fisk i sauce, grillet fjerkræ og lyst kød i flødebaserede saucer.

Bernard Defaix, Chablis Grand Cru Bougros 2019

Intens og voldsom Grand Cru Chablis. Dyb gylden i farven med stor åben bouquet af citrusfrugt og moden tropisk frugt. Bagerst i duften er der en anelse krydderi fra fadet, men ikke dominerende. Smagen er fyldig med stor frugtintensitet og en flot balancerende frugtsyre. Kompleksiteten og dybden i denne vin går den velegnet til de kraftige fiskeretter, eller endnu bedre til moden ost.Grand Cru Chablis kommer fra kun én af 7 marker med denne klassifikation. Bougros marken er beliggende længst mod vest af de 7 Grand Cru marker. Marken har en klakholdig jordbund og en hældningsgrad på op til 30 %. Eksponeringen gør at denne vinmark er særlig udsat for frost i foråret. Defaix både gærer og lagrer denne vin på egetræsfade, for at underbygge kompleksiteten i vinen. Tappes først efter 18 måneders lagring.