Bernard Defaix, Bourgogne Blanc 2019

Defaix familien har siden 1959 produceret klassiske mineralske vine i Chablis. Deres Bourgogne Blanc er ligeså produceret i den helt rene og ranke stil. Bernards to sønner har de sidste mange år stået for produktionen på domainet. Didier Defaix passer vinmarkerne, mens Sylvain Defaix står for vinifikationen i kælderen. Huset er certificeret økologisk og har stor fokus på bæredygtig vinfremstilling. Dette er alt sammen med til at give chardonnay-druen et rent og mineralsk udtryk.

139 kr

Andre kiggede også på

Domaine Roux, Bourgogne Blanc 2020

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Olivier Leflaive, Bourgogne Blanc 2018

er kvalitets hvidvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Smagekasse - Bourgogne Blanc

Elsker du Hvid Bourgogne? Så det her smagekassen til dig! Vi har samlet vores bud på en såkaldt Bourgogne Blanc smagekasse, med 6 forskellige Bourgogne Blancs / Bourgogne Chardonnay som er vinproducenterne egne 'entry-level' vine eller husvine hvis man kan kalde det det! Det er altså din mulighed for at prøve lækker hvidvin fra Bourgogne uden at få tømt pengepungen! Prøv Bourgogne Blanc Smagekassen og find din egen favoritOBS: Billede er vejledende

Ambroise Bourgogne Blanc, St. Romain 2018

Frisk, men samtidig fedmefuld hvidvin fra Cote de Beaune i Bourgogne. Et område, der ikke ligger så lang fra Meursault, som stilen også minder lidt om. En vin fyldt med masser af charmerende frugtige toner og duft og smag af eksotisk frugt og en anelse fad. Producenten Bertrand Ambroise betegnes, som en af de nye stjerner i Bourgogne. Han hører hjemme i byen Nuits St. Georges, i den nordlige del af Bourgogne, Cote de Nuits.Han startede i 1987 og har siden udviklet sig med kanonfart, familien har dog dyrket vin i over 300 år. Udover sin travle tilværelse som vinproducent er han valgt som Borgmester. Ambroise's stil er kraftfulde vine med masser af farve, frugt og fylde. Der sker kun en meget let klaring og filtrering af vinene. Hele produktionen er på ca. 150.000 fl.Bør serveres ved ca. 8-10 grader, da vinen netop her viser sin frugt flottest.Vin der kan matche kraftige fiskeretter og skaldyr særdeles godt.