Anton Bauer, Riesling Feuersbrunn 2020

Saftig Riesling fra Østrig. Meget lys farve med strågule toner. Klassisk riesling næse med fersken og tropisk frugt. Smagen er intens med stor variation af frugten, der spiller rundt i munden. Frugtsyren holder alle elementer flot på plads og renser ganen inden næste tår. Riesling, som Anton Bauer høster fra vinmarken Feuersbrunn i Wagram. Al vinificering og lagring foregår på ståltanke for at bevare druens levende friske karakter.

169 kr

Andre kiggede også på

Anton Bauer, Grüner Veltliner Ried Gmirk 2020

En frisk og saftig hvidvin med en aromatisk bouquet af tropisk frugt. Fyldig smag med god syre og en behagelig ren og tør eftersmag med noter af hvid peber.

Anton Bauer, Riesling Feuersbrunn 2020

Saftig Riesling fra Østrig. Meget lys farve med strågule toner. Klassisk riesling næse med fersken og tropisk frugt. Smagen er intens med stor variation af frugten, der spiller rundt i munden. Frugtsyren holder alle elementer flot på plads og renser ganen inden næste tår.Riesling, som Anton Bauer høster fra vinmarken Feuersbrunn i Wagram. Al vinificering og lagring foregår på ståltanke for at bevare druens levende friske karakter.

Anton Bauer, Grüner Veltliner Rosenberg 2021

Topklasse Grüner Veltliner med stor smagsintensitet. Duften byder på fine noter af æbler, pære og tørrede frugter. Smagen er mild med intense frugtnoter af ananas og grønne æbler. Typisk for druen er der et lille strejf af frisk hvid peber og limeskal i eftersmagen. En fremragende ledsager til fiskeretter i den lettere ende af spekteret.Rosenberg er en af de højest beliggende marker i området, med 370 meter over havet. Højden kombineret med køligheden fra floden giver et mikroklima på marken hvor druerne modner langsomt og dermed giver stor intensitet. Marken har sit navn fra de vilde roser der voksede her i gamle dage. Vinen er fremstillet med gæring i ståltanke, for at bevare mest mulig af druens udtryk i vinen.

Anton Bauer, Grüner Veltliner Grande Reserve 2018

Topvine fra Anton Bauer; Grande Reserve er lagret i kortere tid på fad. Gylden i glasset med stor og åben duft af honning, blomster og friske gule tropiske frugter i fin samspil med grønne æbler. I smagen er kompleksiteten fra fadlagringen med til at underbygge friskheden fra frugtsyren. Noterne er præget af frugten men understøttes af det krydrede element af peber og toast fra fadet.Druerne til denne Grande Reserve Grüner Veltliner er udvalgt fra parceller med gamle vinstokke, hvor udbyttet er naturligt lavt, under 30 hl/ha. Druerne høstes i hånden og sorteres endnu engang ved ankomsten til vineriet, så kun de bedste klaser kommer med i vinpressen. Efter endt gæring lagrer vinen i 6 måneder på store egetræsfade, sammen med bundfaldet. Alt sammen med til at give yderligere kompleksitet i denne flot balancerede hvidvin.