Quinta do Portal Late Bottled Vintage 2004

LATE BOTTLED VINTAGE PORTVIN Drik den nu eller vent Denne LBV portvin er drikkeklar nu, om det er til ostebordet, desserten eller blot til ren nydelse.

239 kr

Andre kiggede også på

Quinta do Portal Vintage 2003+ Special Release

Årgang 2003 - TOPÅRGANG Vinteren i 02/03 var utrolig våd, med næsten dobbelt så meget regn som normalt. Perfekte vækstbetingelser kom i slutningen af maj, med med hæje temperaturer og hæj pollenkoncentration. De første 15 dage af august i 2003, blev væks

Quinta do Vale Meéo Vintage Port 2018

Quinta do Vale Meão Vintage Port 2018

Taylors Late Bottled Vintage 2017 - 1 Liter

Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Douro dalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade.Det er en elegant portvin med dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”efter-måltidet-drink”.

Quinta do Muros Vintage 2013 fra Portal 2013

læs mere om portvin her