Carpinus, Tokaji Aszú 6 Puttonyos 2016

Den smukke klassiske dessertvin fremstillet af de bedste botrytis angrebne vindruer. Det vælter op af glasset med en herlig duft hvor abrikosmarmelade, appelsin og modne tropiske frugter følges flot ad. Smagen er cremet, sød og frisk. Igen god intens frugt med noter af moden tropisk karakter og en herlig mineralsk afslutning. En unik dessertvin som har været med til at etablere Ungarn som et af verdens bedste vinlande. Her i det nordøstlige hjørne har man et mikroklima som gør at der udvikles den ædle råddenskab på druerne i vinmarken, sidst på sæsonen. Denne botrytis (ædel rød) giver en unik karakter til vinen og er med til at dehydrere druerne, så man får en sød og intens vin. Denne topvin fra Carpinus gæres og lagres i 24 måneder på 220 liters ungarske egetræsfade. Vinen har 165 gram restsukker og 8,1 gram syre, samt 11 % alkohol.

389 kr

Andre kiggede også på

Carpinus, Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2017

er kvalitets dessertvin med prisgaranti, gratis fragt* og dag-til-dag levering.

Carpinus, Tokaji Aszú 6 Puttonyos 2016

Den smukke klassiske dessertvin fremstillet af de bedste botrytis angrebne vindruer. Det vælter op af glasset med en herlig duft hvor abrikosmarmelade, appelsin og modne tropiske frugter følges flot ad. Smagen er cremet, sød og frisk. Igen god intens frugt med noter af moden tropisk karakter og en herlig mineralsk afslutning. En unik dessertvin som har været med til at etablere Ungarn som et af verdens bedste vinlande.Her i det nordøstlige hjørne har man et mikroklima som gør at der udvikles den ædle råddenskab på druerne i vinmarken, sidst på sæsonen. Denne botrytis (ædel rød) giver en unik karakter til vinen og er med til at dehydrere druerne, så man får en sød og intens vin. Denne topvin fra Carpinus gæres og lagres i 24 måneder på 220 liters ungarske egetræsfade. Vinen har 165 gram restsukker og 8,1 gram syre, samt 11 % alkohol.

Carpinus, Furmint Tokaji Late harvest 2021

En sød dessertvin fra et af verdens klassiske områder. Vinen fremstår med en herlig frisk duft, hvor moden abrikos, appelsinskal og hvide blomster star I god balance. Smagen har sødme, der balanceres a fen god syre. God fedme og en herlig længde på eftersmagen.